Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Apdailos akmuo Cokolinės nuotraukų

Apdailos akmuo Cokolinės nuotraukų

2. Plytelių akmens

Dangtelis šio tipo atrodo įspūdingai, bet tuo pačiu metu jis yra gana brangus. Ji atliekama daugiausia iš smiltainio ar kalkakmenio, nors yra dangteliai pagaminti iš granito ar marmuro. Plytelės gali būti skirtingi, iš smulkių komponentų, kurie yra panašūs plytų dydį, iki didelių plokščių, kurių plotis yra lygus dangtelio aukščio. Plytelių skiriasi su skirtingų tekstūros: yra sklandžiai žemės arba poliruotas paviršius, įskaitant granuliuotas paviršiaus ir net skalda.

Apdailos akmuo Cokolinės nuotraukų

Savybės dangteliu, liniuotas su natūraliu akmeniu

Pastato grindjuostė - ji yra išsikišusi iš pirmame dalis pamatų, ribojasi su pagrindinės sienos. Tiesą sakant, cokolis - to skyriaus, esančio po pirmojo namo aukšte aukšte sienos. Siekiant užtikrinti, kad pastato dalis stiprumą yra pagamintas iš Cokolinės patvarių medžiagų, atsparus aplinkinių dirvožemio, sezoninių pokyčių drėgmės ir temperatūros.

Apdailos akmuo Cokolinės nuotraukų

Išsami informacija apie BŽŪP ir jos apdailos medžiagos

Jei profilio aukštis mažesnis kaip 0,4 m, aprūpinti hidroizoliacinės sluoksnį, kad galėtų apsaugoti sieną nuo drėgmės, ji yra sunku. Dangtelis gali būti viename lygyje su projektavimo ar kriauklės paviršiaus. Labiausiai paplitusių rūšių plokščio ir iškila cokolis aikštelėje, nors antena klaidžioja dalis pamatų ilgiau, nes mažiau veikiami lietaus. Toksiškumo veiksniai stovi ant Cokolinės - drėgmės, temperatūros skirtumų, deformuoti Tarpvaržybinio stiprumą.

Apdailos akmuo Cokolinės nuotraukų

Mes nustatyti dažiųjų medžiagų storis ir

Jeigu priimamas sprendimas, ir bus dangtelis akmens apdaila rankomis ar kitomis išorinio paviršiaus pastato, pirmas dalykas, jums reikia siekiant nustatyti, skaičius, spalvas ir natūralus smiltainio storį, kuris turi būti perkamos.

Apdailos akmuo Cokolinės nuotraukų

Nuskuręs akmuo - rafinuotas interjero ir eksterjero elementas

Neveikiančių (laukinių, nuo stambių) akmens – medžiaga vidinė ir išorinė namų, vilų, miesto namų ir butų. Dešinėje pusėje akmens plokštė atrodo natūralus žalias akmuo yra nelygus nevienodą tekstūrą. Priešingoje pusėje, kuri yra akmuo turi lygų paviršių, kuris palengvina medžiagos krūvas. Akmens blokai / lėkštelėje šio tipo nereikia šlifuoti ir poliruoti. Kaip rezultatas, fasadas  Namai, grindys, kolonos, arkos, ar bet koks kitas elementas interjero išvaizda iš perskelta sienos viduramžių pilies ar granito uolos dalis.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.