Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Namų projektai Uzbekistanas

Namų projektai Uzbekistanas

Projektai dviejų aukštų namų Uzbekistanas

Aukštų namas dizainas Jie yra labai populiarus Uzbekistane ir yra puiki alternatyva, kai Statybai skirti plotai plotas yra nepakankamas statyti vieno aukšto namą norimą sritį. Namas su dviejų aukštų Jie yra geriausias variantas, kalbant apie kainos / našumo tankiai apgyvendintose teritorijose. Dviejų aukštų namas, Jie linkę turėti didesnį plotą, kuris suteikia daugiau galimybių vidaus erdvės zonavimas. Projektai dviejų aukštų namų ir kotedžų gali apimti mansarda, terasa, garažas arba rūsyje. statyti dviejų aukštų namas (per du lygius namo) įmanoma iš beveik bet kurios medžiagos.

Namų projektai Uzbekistanas

Moll qurilish SERVISAS

Taškentas - Mirzo Ulughbek rajono Peržiūros: 2363 Sausio 4, 2013

UAB "nepilnametis qurilish Servis" organizuotas ir valdomas nuo 1999 ant S-18 Pasitikėjimas №4 Glavtashkentstroya 1989 po1992 metų pagrindu ir pavadinta PLA-123, nuo 1992 iki 1994 metų, kai "Spets.trest №4 kaip statybos ministerijos dalis, nuo 1994 iki 1999uznat daugiau

Namų projektai Uzbekistanas

Projektai vienaukščiams namų


Projektai vienaukščiams namų - populiariausias pasirinkimas daugumos šeimų. Galų gale, ši parinktis yra labai patogus ir patogu. Galų gale, šeimoms su vaikais arba pagyvenusių žmonių kopėčių gali būti trauminė. Be to, vieno aukšto namas yra praktiškas, kad viskas yra po ranka, o ne turite paleisti aukštyn ir žemyn kelis kartus per dieną. Mūsų svetainėje pateikta daug projektų vienaukščiams namų įvairovė. Ir kiekvienas yra unikalus savaip. Štai kodėl jūs esate tikri, kad rasti variantą, kuris tiktų jūsų skonį. Be to, kai užsakant iš mūsų statybinių medžiagų atraminių sienų, namo projektavimas turėsite nemokama.

Namų projektai Uzbekistanas

Transportas ADB projektai Uzbekistane

Kaip ADB projektų praktiką, jų veiksmingumas nėra proporcingas padarė įsipareigojimai, projekto biudžeto ir tikslus. Be to, projektai turi neigiamą poveikį aplinkai ir žmonių sveikatai.

Aukščiausiu lygiu

Žygiavo link vienas kito ant raudono kilimo, prezidentai stovėjo petys į petį, įsiklausyti į himnus dviejų šalių. Mirziyoev, kaip ir Uzbekistano delegaciją poilsio, o clutching ranką į savo širdį. tada Putinas paėmė jį palei Rusijos ministrai, kurių kiekvienas atsilaikė svečio ranką gretas.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.