Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Apdailos lubų pamušalas

Apdailos lubų pamušalas

montavimo rėmas

Dar prieš pagrindiniai darbai pažymėtus yra žemiausias taškas ant lubų ir iš jos yra įvertinamos 6-10 cm žemyn sienos, kai yra naudojama pirmoji etiketė. Daugiau etiketė yra perkeliamas ant visų keturių sienų su vandens lygiu. Geriausiu atveju, lazerio lygiu. Kaip rezultatas, Bodo perimetro kambario gavo liniją, kuri bus sutikrina diegimo rėmo.

Apdailos lubų pamušalas

Mediena skydelis

Specifiškumas pamušalas pazogrebnevyh tvirtinimo sistema, ty plokštės pridedami tarpusavyje per angas. Norėdami išvengti problemų, kai kalbama apie Lenta, turite atkreipti dėmesį į kokybę ir defektus šių elementų nėra.

Apdailos lubų pamušalas

Lubų pamušalas: pagrindiniai veislių medžiagos

Nepaisant to, kad statybų rinkoje suteikia vartotojui laisvę rinktis tarp iš nebrangių polimerinių medžiagų įvairovė apdaila, laimėjo kūrėjų pasitikėjimą, ten yra žinovų natūralaus medžio šiandien daug. Kandidatas įsipareigojimas šios medžiagos naudojimo, nes jo estetinių savybių, aplinkos apsaugos ir naudojimo, tačiau unikalus sumedėjusių kvapų į kambarį, kur lubos išklotos Lenta, tiesiogine šio žodžio prasme, yra legendinis. Be to, termoizoliacinės charakteristikos medienos leidžia jums sukurti į kambarį, kur lubos išklotos dailylentės, sukurti subalansuotą mikro-klimatinės sąlygos.

Apdailos lubų pamušalas

Metodai Top danga Lenta

Prieš atlikdami montavimo shelevki ant lubų, jums reikia pasirinkti kryptį montavimo apdailos audiniu. Tai paprasta: išilgine kryptimi - shelevka visoje kryžiaus - kartu. Jei pasirinksite medinių lentjuosčių, tada, prieš pradėdami jį naudoti, padengti specialiu įrankiu, kuris apsaugo medieną nuo puvimo ir vabzdžių. Kartais mediena yra gydomi žydros, beicu, tai suteikia įdomų efektą. Specialistai pataria prieš naudojant malkas išdžiūti tam tikrą laiką. Norėdami tai padaryti, išpakuokite paketą ir padėkite materialinę teisę, kur bus fiksuotas ant lubų lentjuosčių.

Apdailos lubų pamušalas

Baigus pradinio pamušalas įrenginys gali pereiti prie Baigiamojo darbo.

  1. Nustatantis grindjuoste, žarnas ir jų dalių iš kambario sienų. Grindjuostės ir apvadai yra sujungtos bent 45 laipsnių kampu.
  2. Apdorojimo sienos dažytos, jei to dar nepadarėte prieš montavimą.
  3. Mes padengti lubų ir sienų dvigubo sluoksnio lako.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.