Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Apdailos namo trapecijos formos lapą foto

Apdailos namo trapecijos formos lapą foto

Kiek medžiagos reikia?

Norėdami nustatyti medžiagos, reikalingą sumą, jums reikia imtis matavimus namo sienos. Sluoksnis gali būti atliekamas tiek horizontaliai, o vertikalia kryptimi. Ir odos kryptis, taip pat reikia pasirinkti iš anksto, dar prieš medžiagos įsigijimą. Be lapų gofrokartono, atlikti dengimo namuose, jums reikės įsigyti papildomus elementus:

Apdailos namo trapecijos formos lapą foto

Etapai fasado apdailos metalinis profilis

Darbas pastato prasideda paruošimo. Prieš apdailos fasado yra būtina įsigyti įrankį parengti svetainę medžiagų saugojimo, įrengti ir įdiegti pastolius arba susitarti dėl Boom sunkvežimių. Dirbdamas aukštyje apsaugoti pavojingą zoną rasti apačioje žmonių.

Apdailos namo trapecijos formos lapą foto

Specifikacijas ir tipų medžiagos

Taigi, prieš namų apvalkalų Metalloprofil turėtų išmokti pagrindines technines charakteristikas šios medžiagos. Taigi, metalinis profilis arba profiliuoti yra universalus medžiaga, kuri yra naudojama daugiausia realizavimo statybos darbų. Jis pagamintas iš šalto valcavimo metalo, kuris buvo anksčiau buvo su karšto cinkavimo. Siekiant pagerinti mechaninį standumą medžiagos ir užtikrina didelį estetinių parametrus pakopoje gamybos kartono yra įrengta su išilginių griovelių (trapecinių arba banguota tipo), kuri yra standinimo briaunomis. 

Apdailos namo trapecijos formos lapą foto

Apvalkalų namų Bent nuotraukų ir ypatybės medžiagų parinkimas

Ypač svarbu, jos pasėjamos į namą procese priklauso Grindys medžiagos kokybę. Galų gale, tai yra iš šis skaičius priklauso nuo galutinio rezultato darbų ir eksploatavimo fasado trukmę. Profiliuotus lakštus, skirtos naudoti su įvairių paviršių, yra trijų formų:

Apdailos namo trapecijos formos lapą foto

Apdailos grindys su sinchroniniu atšilimo

Paplitęs masė izoliacija fasadams namų sukeltų beveik visų šalių energijos taupymo standartų griežtinimo, o taip pat labai padidėjo energijos kainų per pastaruosius 15-20 metų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.