Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kaip nustatyti linoleumo grindų betonavimo

Kaip nustatyti linoleumo grindų betonavimo

Savaime išsilyginantis išlyginimo paviršius su mišiniui, sudarytam iš

Po lygintuvu, nedideli pažeidimai gali būti suformuotas ant paviršiaus. Jų korekcijos tikslingumas priklauso nuo linoleumo savybių. Storio minkštas elastingas arba linoleumo bazė substratas gali kompensuoti mažų pažeidimų grindų. Bet jeigu jūs nuspręsite pakloti ploną linoleumą be pagrindo, jūs negalite padaryti be kruopštaus grindų lyginimui.

Kaip nustatyti linoleumo grindų betonavimo

Kaip nustatyti linoleumo betoninių grindų be jokių problemų

Dažniausiai ir patikimas pagrindas yra betoninių plytelių. Laikiklis tradiciškai sklandžiai grindys yra labai pasisekė, galite apsieiti be intensyvaus darbo "šlapias procesas" derinimą - cemento-smėlio lygintuvu. Butų savininkai, kurie atlaikė keletą kartų pirmtakai, turės "išvalyti savo nusikaltimų pėdsakus," atliko pilną remonto arba dalinis remontas betono paviršiaus.

Kaip nustatyti linoleumo grindų betonavimo

Krovimo linoleumo

Idealiu atveju - jei betonas substratas atitinka visus reikalavimus - gali būti pasauliečiai linoleumas tiesiai ant žemės. D linoleumas lygintuvą turi būti atliekamas ne žemiau 15 laipsnių kambario temperatūros ir bazinės drėgnis ne aukštesnėje 5%. Tai sunkiau atsakyti į klausimą “nei klijai linoleumą ant betono”, Klijų turėtų turėti gerai sukimba su betoninio pagrindo ir betono paviršiaus neturėtų Byrėti. Jis turi būti gruntuotas su sudėties, kuri yra rekomenduojama naudoti mastikos klijais. Paprastai, bitumo mastikos yra naudojamas, nes iš gerų hidroizoliacijos savybių šio klijų tipo ir gerai pildymo visą mikrogrublėtumą, kuriame drėgmės gali kondensuotis pagal linoleumas.

Kaip nustatyti linoleumo grindų betonavimo

Maisto gaminimas dedeklės medinės grindys

Jei norite įdėti linoleumą ant medinių grindų, tada jiems reikia atkurti, jei reikia. Senas dažų, ypač jei grindys jau taikomas daug sluoksnių, yra pašalinamas naudojant plaukų džiovintuvas Statybos ir mentele. Visos siūlės tarp plokščių ir visą plotas, palyginti braižymo ar šlifuoklis pašalinti pagrindinius skirtumus ir neatitikimus daugiau nei 1 mm. Kitas parengiamasis etapas gali įvykti dviem skirtingomis kryptimis:

Kaip nustatyti linoleumo grindų betonavimo

Kas yra linoleumo substratas ir kodėl jis reikalingas

parama – speciali medžiaga, pagaminta iš natūralių pluoštų arba iš natūraliai pasitaikanti žaliavą, dėl kurios tarnauja kaip tarp pagrindo ir pati grindų tarpsluoksnis. Ji taip pat naudojama klojant laminato.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.