Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Pasitinkant mūrinis namas kainą

Pasitinkant mūrinis namas kainą

Patarimai ir patarimus apie montavimas

Norėdami mūras buvo kietas ir aukštos kokybės, diegimo būtina laikytis temperatūros režimo. Dažniausiai dirbtinio akmens mūro yra "šlapias" metodas, kuriuo plokštės prie sienos klijais remiantis cemento. Taikant šį metodą, temperatūra būtinai turi būti teigiamas. klijai nėra patraukti esant žemai temperatūrai. Tai geriausia kloti akmenį +5 - +25 ° C Per šias temperatūros, be jokių papildomų technologijų ir specialybės medžiagų.

Pasitinkant mūrinis namas kainą

dirbtinis akmuo kainos

Pasitinkant akmens fasadas yra daug palankesnės natūralus ir kaina. Apskaičiuokite reikiamą kiekį akmens baigti išorės apdaila namą, jūs galėsite suprasti, bendras išlaidas medžiagų. Turės palyginti jį su natūraliomis medžiagomis tik - skirtumas yra aišku!

į reikalavimus sienelės apdailos dirbtinį akmenį

Reikėtų pažymėti, kad plokščias paviršius yra svarbus, jei naudojamos apdailos medžiagos, mimika sklandžiai upės akmens ar plytų. Jei planuojate naudoti medžiagas su šiurkščiu skilimo ar reljefo averse paviršiaus, sienos lygumas nėra svarbus.

Pasitinkant mūrinis namas kainą

Savybės dangteliu, liniuotas su natūraliu akmeniu

Pastato grindjuostė - ji yra išsikišusi iš pirmame dalis pamatų, ribojasi su pagrindinės sienos. Tiesą sakant, cokolis - to skyriaus, esančio po pirmojo namo aukšte aukšte sienos. Siekiant užtikrinti, kad pastato dalis stiprumą yra pagamintas iš Cokolinės patvarių medžiagų, atsparus aplinkinių dirvožemio, sezoninių pokyčių drėgmės ir temperatūros.

Pasitinkant mūrinis namas kainą

Ieškoti alternatyvų


Natūralus akmuo, kaip niekas kitas medžiagą, kuri atspindi formų ir spalvų turtus, išrado gamta. Jis tradiciškai naudojami išorės apdaila miesto ir priemiesčio namus. Papuošti jį ir interjeras - židinys kambarys ir gyvenamasis kambarys, virtuvė ir net miegamasis (Svarbiausia - Domu dizainas ir proporcijos prasme). Tačiau, yra keletas "bet"Padaryti šį nuostabų medžiaga neprieinami tiek daug žmonių:

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.