Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Plastikiniai lubos su savo rankas

Plastikiniai lubos su savo rankas

... ir maisto

Dėl tos pačios priežasties, šio apdailos medžiagos puikiai tinka susiduria vidaus maitinimas. Virtuvėje, plastikiniai plokštės yra ypač gera tuo, kad lėkštės, ypač dujų, kruopščiai užteršto lubų suodžių. PVC-panelė, net balta, lengvai skalbiami bendra buitinės chemijos, ir problema bus išspręsta per keletą minučių.

Plastikiniai lubos su savo rankas

 

Argumentai "už" plastiko lubos, vonios kambarys

Plastikiniai lubos, tai turbūt vienas iš labiausiai patikimų sprendimų apdailos lubas vonioje. Plokštės nebijo drėgmės ir aukštos temperatūros patalpoje. Jie nesugeria drėgmės. Negalima išsipūsti ar trauktis pagal vandens poveikio. Plokštės pagamintos iš plastiko, yra higieniški ir nesukuria sąlygas pelėsiai ir miltligė plėtrai.

Plastikiniai lubos su savo rankas

Apskaičiavimas PVC plokštės, PVC profilių ir tvirtinimo apdailos lubas

Skaičiuojant PVC plastiko plokštės Mums reikia apskaičiuoti lubų plotą (padauginus jo kraštinių ilgis). Gautas skaičius dalijamas iš vienos PVC plokščių (toliau nurodyta ant pakuotės plokščių duomenis) srityje. Į ekspertų skaičiaus rekomenduojame pridėti 19-15% nuo segmento, apvalinant iki didelis apvalus skaičius.

Plastikiniai lubos su savo rankas

Plastikiniai lubos su savo rankas. Įrankiai ir medžiagos montavimas.

Dėl plastikinių plokščių, jums reikės Punch, kaiščiai, gręžimo ir vandens lygio įrengimas. Taip pat galite naudoti norėdami pažymėti iki liniją. Kaip matote, jokios specialios įrangos įdiegti plastiko lubas nenaudojamas. Palyginti su įtempimo lubos, kai tai būtina naudoti šilumos ginklą už montavimo dizainas. Be įrankių, jums reikės asistentas. Nepaisant to, kad plastikiniai lakštai yra labai lengvas ir montuojami lengvai ir greitai, padaryti šį darbą ne visada įmanoma, kitas rankas jums reikia susidoroti su ilga medžiagos ir tiksliai nustatyti lubas pora.

Plastikiniai lubos su savo rankas

montavimas plastikinių lubų vonioje su savo rankas technologijos

Vonios kambarys yra rekomenduojama įdiegti plastiko plokštės aliuminio ar plieno profilio versiją. Nes mediena yra nuolat drėgmės poveikio pradeda deformuotis ir pelėsių. Todėl, pasirenkant skaičių ir dydį plokščių vadovaujasi, kad jie yra pritvirtinti ant plieno profilis įsikūnijimas.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.