Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Iš automatinio niveliavimo grindų 3d technologija

Iš automatinio niveliavimo grindų 3d technologija

darbų etapai

Pagrindo paruošimas

Betono substratas patiria šlifavimas, iškyšos yra pašalinami, o skiedros ir įtrūkimų užpildomos cemento skiediniu. Toliau, jums reikia pašalinti likusį dulkes ir, jei reikia pašalinti naftos dėmes. Po to gruntas. Iš grunto sluoksnis taikomas du kartus užpildyti į betono poras. Jūs galite naudoti šį kailių voleliu. Toliau tęsti darbą gruntas turi džiūti 4 iki 24 valandų.

"Visi žino, kad yra toks nuostabus dalykas kaip 3D grindys. Bet kodėl tie, kurie turi jas mano bute yra labai mažas. Magistro turinti technologija galima suskaičiuoti ant pirštų ..."

"Ar žinote, kad ši technologija 3D lytys yra taip paprasta, kad jis gali pasinaudoti absoliučiai niekam?
Iš automatinio niveliavimo grindų 3d technologija

Technologinis dizainas funkcija

Technologijos 3d grindys nėra sudėtinga. Erdvinis vaizdas, tai yra tas pats modelis yra taikomas dviejų pakopų pagrindas. Tiesą sakant, savaime išsilyginantis grindų technologija yra labai paprastas ir ne taip sunku, kaip gali atrodyti iš išorės.

Pasirinkimas 3D aukšte


Teisingas pasirinkimas 3D sekso yra pirmasis žingsnis siekiant sukurti ypatingą interjerą. Kartais tai Aukštų rūšies vadinamas Art - objektus, kniedėmis lankytojų ir pramogų dėmesį. Renkantis dangą, reikėtų atsižvelgti į veiklos sąlygų, drėgmės, temperatūros, srauto įvairių transporto priemonių ir pėsčiųjų, sudėties bei korozinių chemikalų buvimo lygį.

Iš automatinio niveliavimo grindų 3d technologija

Trimatis savarankiškai lygiava grindys: privalumai ir trūkumai

Naudai 3D savarankiškai lygiava aukšte sakė savo ekologiškumą. Jie yra liniuotas su maksimalus tikslumas paviršius neturi pašalinių struktūrų ir plyšiais prisideda prie mažiau kaupimo purvo, leidžianti sumažinti dulkių ir alergenų patalpoje koncentracijos. Be to, iš spalvų, naudojamų trimačių vaizdų taikymo ryškumą, kad nesikeičia laikui bėgant, o ne priklausyti nuo šlapių valymus dažniu.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.