Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Ortakiai cinkuoti plieno specifikacijos

Ortakiai cinkuoti plieno specifikacijos

2 tipo ir irx skirtumai, dydis, forma,

Parenkami individualiai pagal savo patalpose ortakio pagamintas iš cinkuoto plieno - tai nėra sunku. Šiuo metu gamintojai siūlo mums ortakių iš įvairių skerspjūvio formų, tokių kaip junginio pasirinkimas. Pasirinktinai yra įrangos latakų papildomą atšilimo galimybė.

Ortakiai cinkuoti plieno specifikacijos

Ortakių gamyba agresyvioms

Mūsų įmonė turi patirties ortakiai korozinių aplinkų gamybos turtų. Patalpos su agresyvioje aplinkoje reikalauja specialaus v ÷ dinimo sistema. juodos plieno ortakiai, kuriems taikoma specialių struktūrų, galinčių atlaikyti neigiamą įtaką šarmų, rūgščių ir korozijos.

Ortakiai cinkuoti plieno specifikacijos

Iš pirkti apvalių kanalų privalumai pagaminti iš cinkuoto plieno

  • Sandarumas - su sąlyga, kad, kai montavimo atskirų elementų, yra pritvirtintas pin jungtis, ir sandariklių.
  • Mažo vartojimo iš izoliacinės medžiagos - produktai, aprašyti perimetro mažiau nei stačiakampio formos, su tuo pačiu skerspjūvio ploto.
  • Gražios aerodinamika, leidžianti sutaupyti elektros energijos, naudodami mažiau galingas gerbėjų.
  • Mažiau sunkus nei stačiakampio sistemos, priežiūra.
  • Lengvas montavimas - gali būti atliekamas vienu šeimininko, nuo vamzdžio su skerspjūvį apskritimo lengvesnis ir mažesnis nei stačiakampio formos.


Pirkti apvalių ortakių iš cinkuoto plieno, aukštos kokybės galite tikėtis vėdinimo įrenginių «Wender Klimato»,

Ortakiai cinkuoti plieno specifikacijos

Cinkuoto plieno vamzdis

Tuo išdėstymo ventiliacijos sistemų butų, namų, biurų, viešojo maitinimo įstaigų ir kitų pastatų yra nepakeičiamas cinkuoti plieniniai vamzdžiai. Jie yra ilgaamžiai ir patikimi, taip pat paprastumo ir paprastas montavimas. Šie produktai naudojami vėdinimo įrenginių ir ventiliaciniai įrengimai stogo, ir centrinių sistemų. Elementai pasižymi maža kaina, mažo svorio ir patogumo priežiūra. Be to, jie gali būti naudojami įvairiomis sąlygomis neveikiamas drėgmės ar kitų kenksmingų poveikių.

Ortakiai cinkuoti plieno specifikacijos

Cinkuoti ortakiai - pagamintas iš cinkuotos skardos ortakiai

Vienas iš svarbiausių dalių, bet Pramoniniai vėdinimo ortakiai. Pasak jo vėdinimo sistemos paduodamas šviežias oras iš lauko ir pašalinti užterštas oras iš vėdinamoje patalpoje.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.