Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Projektas yra maža vonia su baseinu

Projektas yra maža vonia su baseinu

Modernus vonios su baseinu

Camping po atviru dangumi, vanduo atneša malonumą ir Energizuojanti už kitą darbo dienomis. Jūs svajoti, atsipalaiduoti ir smagiai? Atkreipkite dėmesį į projektų pirčių ir baseino. Brangus? Per daug sudėtinga? Labai ilgą laiką? Paprastai toks požiūris yra bendras kūrėjas, kuris tik pažvelgė į nuotraukas internete išteklių, tokių vonių ir nerūpi studijuoti jų konstrukcijos ypatybes. Taip, gražus dviejų aukštų namas su baseinu, sauna, sūkurinė vonia, sauna, terasa arba pavėsinėje atrodo puikiai. Ir jei toks prabangus projektas gali sau leisti ne visi, maži vonios su nedideliu šriftu pajėgų statyti beveik kiekvienas kūrėjas – jis norėtų.

Projektas yra maža vonia su baseinu

Apsvarstykite šį baseiną tipą jo dainos

Baseino forma gali būti skirtinga: ovalo, stačiakampio, apskritimo. Naudojami baseino statybos medžiagos, gali būti skirtingi. Viskas priklauso nuo projekto baseinas. Labiausiai reikalingos medžiagos yra kanalai, kampai, sijos. Jų, yra tam tikri reikalavimai: korozijai, geras tiekimo standumą, lengvas. Geriausiai tinka šio aliuminio, nerūdijančio plieno, kategoriją, anoduoto aliuminio, spalvotųjų metalų gaminiai reikalavimus. Tai galėtų apimti tipus ir vielos tinklai. Jis skirtas betono konstrukcijos armatūros.

Projektas yra maža vonia su baseinu

Statyba baseinas

Padaryti baseinas vonioje yra visiškai įmanoma ir po jo statybą, bet tai geriau planuoti iš anksto. Baseino įrenginys apima organizuoti gana sudėtingą sistemą komunikacijų. Vandens cirkuliacija baseine turi būti pateikta separatorius. Po to seka smėlio filtrai, ir tada grįžti vanduo teka per purkštuko ir grąžina į baseiną.

Projektas yra maža vonia su baseinu

Savybės baseino voniai

Dažniausiai, vonia bus prisitaikyti prie baseino kaskadinio tipo. Ji yra atskira dubuo, kurioje vandens temperatūra sumažėja periodiškai (vienas į kitą). Svarbu pažymėti, kad ne iš vandens puodelio dugno gali būti labai ledinis. grūdinimas poveikį su panašiu baseinas vonioje, tai garantuoja šimtu procentų! Tačiau šis projektas turi didelį trūkumą, nes jos statyba turi būti nemažai vietos, todėl ji turės pridėti į vonią po baldakimu.

Projektas yra maža vonia su baseinu

Sauna atšilimas

Jeigu mes kalbame apie skerdenos saunos atšilimo, tai atliekama žymių izoliacinių plokščių tarp vertikalių ir horizontalių karkasinių ląsteles. Arba mineralinė vata gali būti nustatyta tarp kambario (jei pirtis pastatyta, pavyzdžiui, pagaminti iš plytų) ir medinių plokščių apdailos pirtis sienos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.