Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kaip įdiegti daugiasluoksnių plokščių

Instrukcijos įrengimo daugiasluoksnių plokščių

  • Preliminarūs darbai, paruošimas montavimui.

    Paprastai savarankiškai surinkimo procesas numato gauti oficialius dizaino ir surinkimo dokumentai, kuriuose yra tam tikrą rinkinį diagramas, brėžinius, lakštų, vadovus ir kt. Kompiliavimas iš pagrindinių organizacijų, dalyvaujančių. Prieš surenkant būtina patikrinti nurodytų projektų matmenis ir patikrinti laikančiųjų konstrukcijų tiesumas, siekiant išvengti neigiamų pasekmių ateityje.

    Kaip įdiegti daugiasluoksnių plokščių

    turinys

    1. parengiamasis darbas
    2. Montavimo plokštės
    3. Įrengimas papildomų elementų pastato
    4. Darbas po įdiegimo
    5. Veikimo plokštės.
    6. I. Parengiamieji darbai

      Prieš montuojant plokštes rekomenduojama patikrinti statybvietėje visos būtinos medžiagos (sandarinimo ir tvirtinimo) buvimą, siekiant užtikrinti nepertraukiamą gamybos ir montavimo darbus. Nomenklatūra, prekės medžiagos ir jų skaičius turėtų būti vietoje pagal projektinę dokumentaciją.

      Kaip įdiegti daugiasluoksnių plokščių

      montavimo Įranga

      Svarbu žinoti, kad kai montavimas atliekamas montavimas Daugiasluoksnės plokštės su mineraline vata reikia naudoti respiratorių. Pjaunant plokštės ROCKWOOL jos microfibers gali patekti į bronchų, sukelia sunkias ligas.

      Kaip įdiegti daugiasluoksnių plokščių

      Baigus daugiasluoksnių plokščių montavimo

      Po įdiegimo, plokštės yra parengiamasis darbas dėl langų ir durų montavimas. Langai ir durys pridedami ne panelių, o metalinės plokštelės privirintos prie kolonų ar sijų pastato. Po to, įdiegti langai, durys, ir galutinis žingsnis yra montavimo bagetai.

      Kaip įdiegti daugiasluoksnių plokščių

      montavimas

      Patvarumas ir patikimumas pastato priklausys nuo teisingo įrengimo. Ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas tokių taškų: pasirinkimas priemonių, kad nustatytų medžiagų pasirinkimo, kokybės medžiagos. Įrengimas tokių panelių yra geriausia palikti profesionalams, kurie turi patirties šioje srityje. Montavimo, šiuos įrankius:

    Komentarai

    Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

    Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

    Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

    Poliuretano putos skardinėse kainą

    Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

    Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

    Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.