Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Horizontalaus gręžimo rankiniu būdu

Horizontalaus gręžimo rankiniu būdu

antra

Antrajame etape turėtų nustatyti vamzdžio ašį. Imtis vamzdžio gabalas, kuris yra aštrus naudojant malūnėlis tipo viršūnių. Tai daroma taip, kad vamzdis yra geriau patekti į Žemę. Tada, vamzdis segmentas įkalama į žemę į ašį forma. Mes nerekomenduojame naudoti daugiau nei dviejų metrų segmente, kitaip galingi smūgiai sulenkta jo triuškinantis. Važiuojant pirmąjį skyrių vamzdžių ir suvirinti jį su suvirinimo aparatas, imtis taip ir elgtis panašiai. Mes padaryti, o priimančios duobę nerasite mūsų bare.

Klasifikacija ir rūšys horizontalaus gręžimo.

horizontalaus gręžimo - Tai yra bendras pavadinimas visiems Betranšėjės klojimo vamzdžių naudojant specialią gręžimo įranga metodus. Iki šiol tokie metodai yra ne mažiau kaip septyni, kiekvienas iš jų turi savo savybes, išsamiai aptariami žemiau.

Punkcija kelių name.

Padaryti punkcijos kelio pastatytas ant varškės gyvenvietės teritorijoje - Dažnai vienintelis būdas sukurti papildomą bendravimas be kasimo apkasuose. Apšvietimo kabeliai, žemos įtampos ir aukštos įtampos kabeliai, vandentiekis, kanalizacija, dujos - visos komunikacijos rūšių puikiai Laid HDD išmuštos netrikdant esamą kraštovaizdžio ir kraštovaizdžio plotą. Asfalto ir purvo keliai, vejos, šaligatviai ir pėsčiųjų takai lieka nepaliesti. Tiesiog nesutampa automobilių eismą, priėjimą prie namų ir sklypų.

Punkcija pagal kelio be mechanizacijos

Važiuojamosios dalies krašto keliais praskynė plotis yra ne didesnis nei 6 metrų. Atsižvelgiant į tai, kad jūs galite be baimės kiekvieną internete už pasekmes įstrižai knistis į iki pusės centre pusėje lieka įveikti 5 metrų grunto. Tai galima padaryti per vieną dieną, nebent, žinoma, nebus neįveikiamų kliūčių didžiulio akmens riedulių pavidalu palaidotas dempingo plokštės ir pan

Horizontalaus gręžimo rankiniu būdu

Horizontalus valdomas gręžimas. UstanovkaGNB.


Šis Betranšėjės klojimo vamzdynų skirtingais gelmių ir kitų komunalinių paslaugų gamtos, bet ir dirbtinių kliūčių metodas atliekamas netrukdant jų normalaus funkcionavimo režimu. Trumpai apie šią technologiją.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.