Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kuris plytų yra geriausias vidaus pertvaros

Kuris plytų yra geriausias vidaus pertvaros

Vidaus sienos: plytų statybos


Būsto statybos atriboti namų ir butų naudojamų pertvara erdvę. Jie yra puikus įvairių rūšių, tačiau yra labiausiai tvirtos sienos iš plytų. Šios struktūros yra vadinamas kapitalas ir turi aukštą garso izoliacija ir ugniai savybes.

Kuris plytų yra geriausias vidaus pertvaros

Medžiagos pasirinkimas Garso izoliacinės savybės

Be abejo, interjero sienos iš plytų, o sunkiųjų statybos ir norintys savo paprastumą, daugelis pradėjo naudoti medžiagų su tuštumų įvairovė. Tai suprantama, dalis kietų plytų 1800 - 1950 kg / m3, o tuščiaviduriai 1200-1650 kg / m3.

Kuris plytų yra geriausias vidaus pertvaros

Tipai vidaus pertvaros

Puikus įgyvendinimo variante skiriasi zonavimas erdvė transformuojasi pertvaros - stumdomas, stumdomas, lankstymo minkštos ir kietos sparną. Jie gali būti montuojami bet kokioje vietoje, pavyzdžiui, atskirti virtuvė ir valgomasis, miegamasis ir persirengimo kambarys, drabužinė ir svetainė.

Kuris plytų yra geriausias vidaus pertvaros

Formos ir prietaiso vidaus pertvaros

Jei nuspręsite padaryti pakeitimus bute - nugriauti senus sienos ir įdėti naujų pertvaros, vienas iš klausimų, kad jums reikės nuspręsti, yra medžiaga, iš kurios naujos skaidinys bus pastatytas. Prietaisas interjerą ar vidaus pertvaros gali būti daroma įvairiais būdais ir iš skirtingų medžiagų. Pertvaros gali būti plytų, medžio, gipso kartono, gipso pertvarų, betono pagaminti iš putų blokai, stiklo ir pan.

Tipai vidaus pertvaros

Prieš jūs nuspręsite, kokio tipo kambario dozatoriumi tinkamu geriausia konkrečiam kambaryje, nuo ko ir kaip ją kurti, būtina nustatyti storis, ūgį ir svorį būsimo disko. Tuo pačiu metu, mes neturėtume pamiršti apie standartinio maksimali apkrova pastato. Tai yra apie tris šimtus kilogramų kvadratiniam metrui. Remiantis šiais duomenimis, būtina ir apskaičiuoti būsimą statybvietę, bet tai geriau pabandykite pasirinkti lengvas statybines medžiagas. Kai jums reikia apsvarstyti, ką duris ir angas, kad jie būtų įdiegta pertvara, lentyna ar įranga bus pakabinti ant jo. Kuo sunkesnis svoris ant jūsų savo pertvaros, tuo stipresnis turi būti naudojamos medžiagos savo konstrukcija.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.