Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Mediniai namai projektai

Mediniai namai projektai

Mediniai namai - nesenstantis klasika

Mediniai namai niekada prarasti savo populiarumą - nes medis turi ypatingą žavesį gyvenimo. Daugelis nelaiko medinių namų projektai, tikėdami, kad jie yra gaisro pavojus yra sudėtingos statybos ir brangus. Tačiau šiuolaikinės technologijos, kurios įgyvendino projektus medinių namų gali atsikratyti dauguma šių trūkumų. projektus medinių namų kūrimas, architektai gali naudoti kelias rūšis Šios natūralios medžiagos. Pirmiausia, medžiaga, iš kurios vykdomi tokie projektai namai - apvalių rąstų. Jis pats visiškai atitinka mūsų idėjos iš kaimo namų išvaizdą. Tačiau šiandien vis dažniau ir dažniau projektų namus medienos. Projektai Rąstiniai namai yra labai įvairi: mediena gali būti profiliuoti, obliuota, klijuota, ir kiekvienas medienos rūšis turi savo privalumų. Projektai namų iš baro - puikus pasirinkimas tiek ekonominiu ir praktiniu požiūriu. Pigesni jums kainuos tik tie projektai, pavyzdžiui, medinių karkasinių namų, nusistovėjęs kaip kotedžai ir sezoninį gyvenimo.
Mediniai namai projektai

PROJEKTAI Suomijos medinių namus medieną iš KONTIO

Mediniai namai, pastatyti Suomijos technologijų, pasižymi dideliu patikimumu, ilgaamžiškumu ir ilgaamžiškumą. Tokiu namuose visada bus jaukus ir patogus, o brusaobespechathoroshuyu akustika ir oro cirkuliacijos sienos.

Mediniai namai projektai

Projektai vienaukščiams namų - jūsų šansas savo idealus namų

Statybos vieno aukšto namas ant mažo žemės sklypo - bendro problema daugeliui savininkų. Pasirinkimo principas dažnai grindžiamas komforto pasalas, tačiau mažas dydis, sudėtingumas, su minimaliomis finansinėmis išlaidomis, jei ne jaukumą ilgą statybos darbus.

Projektai pirčių iš rąstų


Projektai pirčių iš rąstų yra, kaip antai namų projektų Maskvoje, ir greičiausiai jūs rasite vieną, kad yra reikalinga jums. Čia rusų ir suomių pirtys (saunos), ir paprasta, bet kompaktiški namai ir erdvus dviejų aukštų pastatas su poilsio kambarių, rūkymas ir biliardas. Visos užsakytos projektai namai atsižvelgti į patalpų, kurioms tiek stiprumo savybių ir pagerinti gaisrinės saugos specifiką, o kambariuose ir dalių vidinio bloko išdėstymas.

Mediniai namai projektai

Projektai Garažai, tvartai

Pagal sudėtingą išdėstymą priemiesčio zonoje labai dažnai kyla klausimas apie automobilių saugojimui. Čia rasite garažų projektai medienos ir rąstų, kurie tilps į bendrą koncepciją turtą. Ypač populiarus yra garažų 2 automobiliams dizaino. Bet kuriuo atveju, galite pateikti vieta laikyti sodo įrankiai, sporto įranga. Jei turite nedidelį plotą, geras pasirinkimas būtų baldakimu iš rąstų ar profiliuota juosta.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.