Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Naujas Kaina Irkutskas

Naujas Kaina Irkutskas

Mediniai namai ir pirtys raktų pagaminti iš rąstų ir kapotų rąstų

Senovėje žmonės buvo pastato savo namus tik iš natūralios medienos. Ši medžiaga yra visada per daug, kaip turtinga Rusijos miško žemę su daugiau nei statybininkai apsieiti viskas, ko jums reikia. Su specialiu meilės, jie traktuojami visas būsimo namo iškabos, todėl šių namų tarnavo daugelį metų ir davė šilumą savo gyventojams.

Naujas Kaina Irkutskas

statyti Domizia mediena Raktas: etapai

  1. Dizainas iš namų. apie Šis žingsnis turėtų būti aiškiai perteikti projektavimo inžinierius jų pageidavimus. nėra apgalvotos Kartą per plano schemoje namo, bet ir sudedant ryšių, kanalizacijos, elektros energijos ir ir tt C Atsižvelgiant į tai, (taip pat išorinių veiksnių tai – dirvožemio, klimato sąlygomis) yra parinktas statybinių medžiagų. 
    Naujas Kaina Irkutskas

    Kaip gauti paskolą



  1. Pateikite dokumentus paskolos paraiškos Bankui ar Banko partnerių biuro paketą.
  2. Gauti teigiamą sprendimą.
  3. Pasirinkite nuosavybė.
  4. Pateikti Bankui paketą nekilnojamojo turto dokumentus.
  5. Pasirašyti paskolos dokumentus.
  6. Registruotis jų teises į turtą Rosreestra.
  7. Jūs gausite būsto paskolą.

  8. Naujas Kaina Irkutskas

    Sukurti nuo nulio plytų namų


    Prieš pradėdamistatybos plytų namų ar pastato, būtina atlikti geologinius tyrimus ir dizainą (arba pasirinkimą gatavo projekto). Tik tada prasideda kloja pastatų plytų, statybos ir inžinerinių darbų pamatas.

    Naujas Kaina Irkutskas

    Ir jei jūs statyti akytojo betono namą?

    Istorinių duomenų bitas. 1889, Čekijos išradėjas Hoffman gavo patentą šio išradimo dujų betono. Ir 1914 metais, amerikiečiai Aulsvort ir Dyer, remiantis Hofmano plėtrą, pakeitė cheminiai elementai, pagaminti porėtą struktūrą AAC. Jie naudojami aliuminio miltelių ir cinko mišinį. Švedų mokslininkas, už patinimas efekto, naudokite aliuminio milteliai. Jos raida buvo įgyvendintas pramoniniu mastu gaminti akytojo betono, 1929.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.