Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

D kilimą ant medinių grindų

D kilimą ant medinių grindų

Apskaičiavimas kilimo dydis

Tai labai svarbus žingsnis, reikėtų pažymėti, kad kilimas įmanoma turėtų būti grindžiamas tvirtą lapas be sandūrų ir sujungimų. Šis požiūris apima tarnavimo laiką ir kilimų išlaiko išvaizdą, kaip sąnarių, kiliminė danga gali būti suvynioti ir rastropyvatsya.

D kilimą ant medinių grindų

Kur tai yra geriau ne pakloti kilimą

Norėdami nustatyti kilimas tikrai ne ten, kur temperatūra ir drėgnumas vieną dieną ir tęsiant daugiau kaip tris dienas, nepriklausančių sveikatos standartus: temperatūra nuo +18 iki +27; drėgmė 75%. Be to, jei klimato kaitos parametrai normos ribose, bet sparčiai, per valandą ar dvi, tas pats kilimas nuskaitymo.

D kilimą ant medinių grindų

Klijavimas pjovimo - kelis gabalus

Šis metodas yra naudojamas klojant grindų plotas yra didelis ir negalėjo rasti visą audeklą jam ar jo forma tokia, kad kai kurie jos gabalus turite prisijungti. Šiame išskleistame medžiagos lakšto sutampančių grindys su 3-10 cm skirtumu. Tada jie paeiliui liejimo nuo sienos ir po klijais yra taikomas, ant kurios jie yra sukrauti. Kilimų prispaudžiama prie pagrindo ir išlyginamas. Atsižvelgiant į iš dalies sutampa viduryje taikomas metalo valdovas ir yra lygus plyšio per abiejų išilginių kraštų. Perteklius kiliminės dangos pašalintas ir atrama yra spaudžiamas į žemę ir suvyniotos, taip, kad jis tapo nematoma siūlės.

D kilimą ant medinių grindų

Privalumai grindys, MDF

Medienos plaušų plokštės – gana dažnas statybos ir apdailos medžiagos, taikomos už remontą ir pamušalas iš įvairių paviršių. MDF naudojama ne tik grubus supjaustyti įvairių dizainų, bet taip pat grindų. Pažymėtina, kad net ir tie, kurie nežino, kaip nustatyti ant medinio medienos plaušų plokštės aukšte, renkasi šią medžiagą – dėl prieinamumo ir praktiškumas. MPP lakštai yra būtini:

D kilimą ant medinių grindų

grindys kiliminė danga

Medžiaga su nelygiais kraštais yra fiksuota su tuo sąnarių ir kraštų sienos sutampa. Po to, kai Baigus reguliuoti, perviršis kraštais kilimas peilį, kurio ašmenys suapvalintos. Medžiaga yra tada vėl suvyniotos į ritinį, bazinis tepalas su klijų arba dvipusis juosta yra priklijuota, ir, savo ruožtu panaudoti juostas presavimo juos sandariai baras. Išsisukančios kilimo, jums reikia įsitikinti, kad sąnariai būtų suderinti. Po to, kai tvirtinimo pakeisti produkto briaunų, supjaustyti ir nustatyti sienų, grindų plastikinių profilių.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.