Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Sukurkite automobilių plovykla su savo rankas

Modulinės konstrukcijos Populiarumas

Žinoma, bet verslininkas nenorėtų laukti ilgai, kol jo projektas pradeda generuoti pajamas. Statybos daugiasluoksnių plokščių padės išspręsti šią problemą. Iš šio pastato medžiaga gali būti sukurti savo rankomis per trumpą laiką tokių pastatų kaip: kioskai kabinos statybai ar priemiesčio zonoje, paviljonų, angarų, modulinių pastatų ir daug daugiau, kaip matyti nuotraukoje.

Sukurkite automobilių plovykla su savo rankas

Kaip pasirinkti rangovą

Įmonė-rangovas yra geriau pasirinkti remiantis šiais veiksniais: iš šio statybos tipo licenciją prieinamumas; buvimas mažiausiai 5 metus rinkoje; galimybė apžiūrėti objektus perduoti panašaus dėmesio; Finansinės ir technologinės skaidrumas statybos proceso klientui.

Sukurkite automobilių plovykla su savo rankas

3. Vartojimo ir atsarginių intervalais rinkinys


Priežiūra šiuolaikinių automobilių vyksta vieną kartą kas 15000 km arba dažniau nei vieną kartą per metus (kas įvyks anksčiau), ir apima naftos keitimas variklyje, oro filtro, žvakes ir salono filtrą. Priklausomai nuo markės ir modelio dažnio ir darbų sąrašą gali keistis.

Sukurkite automobilių plovykla su savo rankas

Garažas verslas

Įranga atidarymo paslaugų centrus yra tokia, kad iš garažo buvimas nereiškia, kad jums bus suteikta galimybė įvykdyti savo planą be jokių problemų. Pirmiausia, "pasinaudojimu" garažo galima tik gavus leidimą pasirašytą garažo kooperatyvo vadovas. Toliau, jums reikia susitarti dėl paslaugų centrų atidarymo su Rospotrebnadzor. Garažas, kurią planuojama atidaryti plovyklą, turi atitikti griežtus reikalavimus. Apžiūrint patalpas, ekspertai prognozuoja, natūralios šviesos lygį garažas, sanitarijos, kanalizacijos ir ventiliacijos, atliekų tvarkymo galimybių sąlygomis.

Sukurkite automobilių plovykla su savo rankas

Kaip organizuoti automobilių nuoma nuo žemės iki

Racionalus požiūris į tai, kaip organizuoti šią paslaugą nuo žemės iki teiks nuolatines pajamas, palaipsniui didinti apyvartą. Verslo paslaugų sektoriuje automobilio reikalauja tikslą ir pradinį kapitalą. investicijų dydis priklauso nuo planuojamo formatu, įmonės tūrio ir 50-70 tūkst vidurkį. dolerių. Iš garažo atidarymas yra naudingas tiek didžiuosiuose miestuose ir mažuose miesteliuose. apytikslė pajamos – 60-100 tūkstančiai žmonių. Grivina per mėnesį.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.