Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Akytojo betono mūro cementas ant vaizdo tirpalui

Akytojo betono mūro cementas ant vaizdo tirpalui

Klijai akytojo betono mūro

Krovimas betono blokų naudojamas kaip paprastas smėlis-cemento skiediniu, ir specialios lipnios mišinys. Molis turi virš įprastų sprendimų dėka specialių priedų, naudojamų jo prigotovlenii.Poskolku naudojant klijų skiedinys siūlės pranašumą leidžiama atlikti du kartus plonesnė nei klojant ant cemento-smėlio skiedinio, tai padeda sutaupyti statybinių medžiagų ir pagrįsti jo naudojimą. Siekiant užtikrinti, kad lipniojo sluoksnio kokybės pakankamai mūro 2-5 mm.Kleyaschaya yra pagaminamas mišinys, į specialią rezervuaro su maišytuvu. Mišinio receptas yra paprastai nurodyta pripildymas maišelį. Reikėtų nepamiršti, kad ruošiant mišinį, pirmiausia turi būti įtraukta į vandens indą, o tada palaipsniui pridedant mažomis porcijomis sauso mišinio ir viską kruopščiai minkyti iki vientisos masės.

Akytojo betono mūro cementas ant vaizdo tirpalui

Klijais arba skiediniu?

Atliekant kad už gazoblokov namų statybos sąmatos apskaičiavimo pradžių gali atrodyti, kad skiedinio naudojimo, o ne specialių klijų, gali gerokai sumažinti statybos išlaidas. Šis skaičiavimas grindžiamas primityvus, ir dauginant blokų vieneto kaina tirpalu skaičių, bet neatsiskaito už tai, kad srautas iš ne 30-70% didesnis nei klijų sudėties tirpale. Iš skiedinio sluoksnis iš betono blokelių klojimas storis yra 0.8-2 cm, o klijų - 0,3-0,5 cm, jeigu faktinis skaičius norma tirpalo, paaiškėja, kad iš tikrųjų, jo naudojimas padidina statybos išlaidas 5-10%. !

Akytojo betono mūro cementas ant vaizdo tirpalui

Priemonė klijams į akytojo betono blokų

Rinkoje naujas įrankis, kuris palengvina taikymą lipnus tirpalas (kontroliuojama klijų sluoksnio storio Klojant gazuotas) - specialų konteinerį, mentele arba kaušas vežimo už aeruoti. Tai yra skirtingi pavadinimai su tuo pačiu prietaisu.

Akytojo betono mūro cementas ant vaizdo tirpalui

Atsparumo tirpalo įtaka mūro

akytojo betono blokai paprastai tarpusavyje sumaišyti skiedinys, kurio ženklas yra ne mažesnis kaip 50. Apatinė ženklo skiedinys, tuo lengviau yra suspaustas, ir tuo didesnė mūro ir įtampos latakai ir atplaišomis kiekvieno bloko deformacija. Todėl būtina taikyti aukščiausius klasių sprendimą. padidėjo jėga skiedinys padidina mūro stiprumą. Svarbiausias svarba tirpalo srauto charakteristikoms. Plastikiniai mišinys tinka geriau ant blokų paviršiaus, užtikrinant vienodą storį tirpalo ir sąnarių tankį. Tai savo ruožtu padidina mūro stiprumą Betoniniai blokai, sumažinti streso deformacijai ir skaldos atskirus blokus. Jei toks skiedinys nustatyti storesnis sluoksnis, ji bus įtrūkimai. Susisiekus su paviršių su tirpalu Betoniniai blokai šiek tiek sudrėkintą vandeniu, todėl jie nesugeria daug vandens iš skiedinys, kuris yra būtinas tinkamai kietėjimo.

Akytojo betono mūro cementas ant vaizdo tirpalui

rezultatas

Ar naudoti į pertvarkymo daugiabučiuose, dujų silikato, ar ne proceso, tai iki save. Tačiau reikėtų pažymėti, kad šis pastatas medžiaga parodė save tik iš teigiamos pusės. Jos privalumai yra akivaizdūs. Žinoma, jis baigia tokiose srityse kaip vonios kambarys, tualetas ir virtuvė yra Taisome, sukurti apsauginį sluoksnį nuo drėgmės, bet šios išlaidos bus grąžinta šimteriopai, nes akytojo betono plytos yra pigesni ir lengviau montavimo nei gipso. Nors pastarieji yra ne mažiau jų papildomų medžiagų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.