Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Iš mažaaukščių gyvenamųjų pastatų tipai

Mažaaukščių gyvenamųjų namų statybos


Mažaaukščių pastatų - nauja tendencija Rusijos nekilnojamojo turto rinkoje, kuri populiarėja Maskvos regione. Tai suprantama - juk esant 5-6 aukštų namų aukštis atsiskaitymo srityje yra daug mažesnis negu 17-20 aukštų dangoraižius šiuolaikinių "miego" srityse, todėl butų pirkėjai bus 5-6 kartus mažesni kaimynai.

Iš mažaaukščių gyvenamųjų pastatų tipai

Iš mažaaukščių gyvenamųjų nekilnojamojo turto rūšių, Ispanija

Pagal Europoje ir Rusijos Federacijos planirovochnymi ir komercinių tipų atskirų gyvenviečių ir urbanistinė plėtra, mažo kilimo standartą Gyvenamojo nekilnojamojo turto Ispanijoje suskirstyti į vienos šeimos (vieno šeimos) pusiau atskiras Dvivietis (dvi šeimos) užrakintas mažaaukščių daugiabučių pastatų ir kotedžams užblokuotas tipas individualios vietos srityje.

Iš mažaaukščių gyvenamųjų pastatų tipai

Erdvė planavimo sprendimai namų

Erdvė planavimo sprendimas pastato yra pagrindinių ir pagalbinių įrenginių pasirinkto dydžio ir formos vienoje sudėties sąjunga. Dėl patalpų vietą pagrindu yra keletas didžiųjų kosminių planavimo sistemos pastatuose

Iš mažaaukščių gyvenamųjų pastatų tipai

įvedimas


Platus Šiaurinė Teritorija pasižymi atšiaurių klimato sąlygų: ilgo šaltojo labai žemoje temperatūroje išorinės aplinkos, trumpų ir vėsu vasarą. Išimtys yra sritys centrinėje ir pietinėje Jakutijoje, kurios skiriasi ne tik ledinis žiemą, bet ir karštą vasarą / maksimalus teigiamas temperatūra pasiekia Jakutskas 38 ° C, 39 ° C AMGA /.

Iš mažaaukščių gyvenamųjų pastatų tipai

Grindų mažaaukščių pastatų pastaraisiais metais miesto tapti viena iš populiariausių objektų architektūros veikla. Kiekvienas mūsų šalyje metais išplėsti taikymo sritį ir paspartinti būsto statybos tempas, gerinant projektavimo ir statybos gyvenamųjų vietovių kokybę. Tuo pačiu metu išlieka aktuali užduotis pagerinti projektinius sprendimus, pagerinti jų veiksmingumą, architektūrinė išraiška, suteikti geriausią architektūrinį dizainą mažaaukščių gyvenamųjų rajonų ir apylinkių.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.