Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kaip įdėti plytelių ant sienos

Kaip įdėti plytelių ant sienos

Žingsnis po žingsnio instrukcijas apie tai susiduria sienos keraminėmis plytelėmis su savo rankas

Paruošti paviršių

Šis klausimas turi būti vertinamas labai rimtai. Apie tai, kaip gerai mūsų rajone bus parengta - tai priklausys nuo galutinio rezultato.

Kaip įdėti plytelių ant sienos

Plytelių išdėstymas

Prieš pradėdami kloti plyteles, jums reikia apibrėžti plytelių išdėstymą. Kaip taisyklė, vonios sienos išklotos stačiakampio plytelės, turinti savo ilgą šoninę lygiagrečiai prie sienos. Tai plytelių orientacija vizualiai padaryti lubų didesnis, kuri yra svarbi vonios kambario dizainas ir vonios kambarys moderniame mažo buto.

Kaip įdėti plytelių ant sienos

žymėjimo paviršiaus

Pradėti stovi srazmetki. Naudojant lygį, nubrėžti liniją, kad žymintis vieno plytelių aukštį seksas, ne Nepamirškite atsižvelgti į siūlės plotį. Jei jums bus, pradedant nuo plytelių klijai antra eilutę, apie Ši linija yra nustatyta arba metalinis profilis baras turėti Plytelių buvo palaikymas.

Apskaičiuokite medžiagos kiekį!

Siekiant tinkamai įvertinti reikiamą skaičių plytelės turi būti ne tik vymeryat kvadratūra paviršiaus dangą, bet ir apskaičiuoti plytelių numerį būti supjaustytas į gabalus. Visa tai priklauso nuo sienos sudėtingumo ir grindų ir galimo buvimo kliūčių į produkcijos vamzdžių, kampais, reketą ant sienos, ir tt Maždaug būti per Įvertintas skaičius kvadratinių metrų žengti dar vieną plytelę pakankamai krovimas dvi eilutes kartu dviejų gretimų sienų.

plytelės technologijos

Šukų mentele taikomos prie sienos klijai mišinys užnešamas ir pirmą plytelių: apatinis kraštas yra uždėtas ant horizontalaus instrukciją, ir tada spaudžia visą savo plokštuma taikant klijais. Viena dalis gali būti išdėstyti ne daugiau kaip 1 kvadratinį metrą plytelės buvo taikomi lipnus sluoksnis džiūsta ir netinkami bus Sunkiai sienos. Klijavimas elementą punktą, nepamirškite apie plokščių siūlių dizainas, naudojant kryžius. Kai pirmasis horizontalus eilutėje yra nustatyta, mes pereiti į antrąjį ir taip toliau iki pat pabaigos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.