Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Eksterjeras langai šlaitai metalo

Eksterjeras langai šlaitai metalo

5 skirtumus metu langas raktų išoriniai šlaitai metalo

  • Nėra rūdžių ir nekeičia formos pagal aplinkos įtakos
  • Išlaikyti šviesią baltą spalvą: kasmet nebūtina dažyti, gipso ir kalkių apdaila dėl jų pačių, ty sutaupyti apdailos medžiagos (dažai, tinkas, kalkės)
  • Apsaugokite puta nuo griauna:
    Eksterjeras langai šlaitai metalo

    sienų medžiagos

    Čia galite įsigyti mažos bangos iš cinkuoto plieno, metalo soffits, metalo atšaka, fasado plokščių sienos. Šių medžiagų naudojimas leis kokybiškai pakeisti pastato išvaizdą, sienos paslėpti pažeidimus ir kitus trūkumus. Dėl savo nedidelio svorio ir paprastas montavimas, šios medžiagos gali būti naudojamos trim įvairių paviršių.

    Eksterjeras langai šlaitai metalo

    Atoslūgis ant cokolio


    Žemės refliukso dangtelis apsaugo prieš ir nepralaidus kaupimo drėgmės Šio pranešimo medžiagą. Ji taip pat užsidaro tarp fasado medžiagos ir dangteliu spragą. Pavyzdžiui, kai naudojant VINYL SIDING, ir vieną-atšaka arba kai įdiegta dviejų rūšių metalo atšaka.

    Eksterjeras langai šlaitai metalo

    Kas yra šlaitai, ir kodėl jie reikalingi

    Šlaitai vadinamas lango atidarymo sieną. Kad atidarymo, kuri yra buto dalis daro interjero šlaituose, ir iš gatvės - eksterjero. Apdailos šlaitai turi būti daroma po lango montavimo arba jo veikimo metu.

    Eksterjeras langai šlaitai metalo

    Išoriniai šlaitai iš EkoPlastRT


    Šlaitai dėžės atstovauja viršutines ir šonines sieneles angą. Nustatydami langų plotas yra padalintas į vidinę ir išorinę dalį, ir atitinkamai skirstomos šlaitus. Išoriniai šlaitai privalo atlikti daugybę funkcijų. Pirmoji ir svarbiausia yra dekoracija, nes net ir su lango išorėje turėtų atrodyti patraukli.

    Be to, aukštos kokybės gatavų šlaitai patikimai apsaugoti surinkimo siūlės nuo drėgmės, kuri yra žalinga įtaka patalpų mikroklimatui. Galiausiai, putos neskirti viešam naudojimui, nes jis yra jautrus ultravioletiniams spinduliams. Nepaisant didelio stiprumo, jei putos veikia saulė, tada keletą metų ji yra visiškai sunaikinta.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.