Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Gražus dviejų aukštų namo nuotrauka

Kodėl dviejų aukštų namai vis dar nėra iš mados?

pirmas dviejų aukštų gyvenamasis namas projektas Juo siekiama nustatyti optimalų zonavimas natūralių erdvių: pirmame aukšte, vadinamasis bendras kambarys - valgomasis, virtuvė, antrame aukšte - privatūs apartamentai savininkais miegamieji, vaikų kambariai. Jis atrodo kaip tipiškas dviejų aukštų namo projektas, bet tai nereiškia, kad jums turėtų laikytis tik šios struktūros nustatytą zonavimas. Pasirinkite dizainą ir kurti jo pagrindu Vidaus reikalų, o iš kambarių išdėstymas, kuris yra jums tinka.

Gražus dviejų aukštų namo nuotrauka

Aukštų namas dizainas - klasikinis šalies statybos

Šiuolaikinėje kaimiškas statybos populiariausių projektų dviejų aukštų namai. Projektas yra dviejų aukštų namo sukuria natūralų optimalų zonavimo plotas: apačioje - bendras kambarys, virtuvė, valgomasis ir laiptais - privačiuose butuose: iš šeimos narių miegamajame, vaikų kambariuose. Kaip taisyklė, projektai yra dviejų aukštų namai, skirtos didelio ploto ir yra tobula, kaip kaimo namas šeimai. Skyrimas sodybos yra universalus: galite pasirinkti projektą dviejų aukštų namas pagamintas iš medžio, plytų arba betono, taip pat bendrą projektą dviejų aukštų name, kuriame grindys gali būti pagaminti iš plytų, o kitas, pavyzdžiui, iš baro. Projektas yra medinis dviejų aukštų namas yra dažnai vertinamas kaip atostogų variantą, tinka patogiam poilsiui turtą. Plytiniai namai žinomi dėl stiprumo, patvarumo, pasižymi puikiomis šilumos ir garso izoliacinėmis savybėmis. dviejų aukštų projektai plytiniai namai - klasikinis Country Cottage statybos.
Gražus dviejų aukštų namo nuotrauka

Projektai namų, pagaminti iš plytų

Projektai namų, pagaminti iš plytų - yra vienas iš tradicinių galimybių privačių būstų. Ši medžiaga priklauso prestižiniame serijos. Užsakyti dizainas namą iš plytų tuo Prabangos Antonovich Design Studio reiškia gauti individualų požiūrį, kuriame yra atsižvelgta į visus klientų pageidavimus. Jūsų namai bus ne tik būti ideali buveinė, bet tikras šeimos lizdas, kuris patiks daugiau nei viena karta šeimos. Tai buvo taip apskritai gali būti būdinga tai, kad pagrindinis privalumas namų iš plytų. Apskritai, namų plytų statyba leidžia įgyvendinti bet kokius architektų ir dizainerių dėka idėjas šios medžiagos universalumą.

Gražus dviejų aukštų namas geltonų plytų nuotraukas ir rožinė mūrinis namas

Aukštų namas su išoriniu dangos plytų persikų ir vietos statybos privačiame name plytų geltonos ir rudos. Gražus namas su tinkuotos fasadų. Šiame skyriuje pateikiami dviejų aukštų namus iš plytų, dviejų aukštų plytų name projektų projektus. Betono žiedas šuliniai turi labai platų taikymo sritį. Visų pirma, jie yra. Daniil Granin. Tapyba ----- L. sovietų rašytojas

Gražus dviejų aukštų namo nuotrauka

Nameliai ant rėmo technologiją

Trumpai tariant, tai - tiesiog, greitai ir nebrangiai. Laisvė pastate, kaip tai darytumėte su plytų ir blokų, ir veiklos, panašų į namus, pagaminti iš medienos. Pagrindiniai privalumai Šiame dviejų aukštų namas apims:

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.