Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Namų statyba iš plytų Irkutskas

Privalumai plytų pastato:

  • Tai galima statyti namą su visais klientui pageidavimus;
  • Statybos technologijos ir būtinos medžiagos parenkami kartu su klientu;
  • Kokybės kontrolė pastato pastatytas visuose gamybos etapuose;
  • Mūrinis stroitelstvopod raktas išsaugo 35–40% rinkos vertės objekto;
  • trunka projektas 2.5 sąlygomis–3,5 mėnesių ir bauda apdaila 4.5–5,5 mėn.

Visi išvardyti skyriuje «portfelis» namai statomi.

Namų statyba iš plytų Irkutskas

raudona keramikos plytų

. Jis gaminamas kietas ir tuščiaviduriai (jei ji turi įtrūkimų, tai vadinama lizdą). Mūrinis susiduria ir yra įprasta. Paskutinis naudojamas šiandien, kaip taisyklė, mūro sienų, krosnių ir kaminų. Izoliacines savybes plytų apie 25% geriau (galima pasiekti gerą šiluminės varžos sienelėse jo mažesnio storio), tačiau jo kaina yra maždaug 1,5 karto didesnis negu Corpulent. Kaip susiduria su tuščiavidurio plytų yra nenaudojamas (suskirstytos į "plyšys" kai vanduo užšąla tai bus pertrauka). kinda "klasika" Ji tapo mūro ir pusė ir du plytos su kuriomis susiduria plytų ir tuščiaviduriai.


Namų statyba iš plytų Irkutskas

Sukurti nuo nulio plytų namų


Prieš pradėdamistatybos plytų namų ar pastato, būtina atlikti geologinius tyrimus ir dizainą (arba pasirinkimą gatavo projekto). Tik tada prasideda kloja pastatų plytų, statybos ir inžinerinių darbų pamatas.

Namų statyba iš plytų Irkutskas

Statybos mūriniai namai: Irkutskas žino gerą teisėją!

Kaip taisyklė, šalis Homeownership Projektas apima daug dalykų. Jie sukelia galutinis rezultatas - iš tvirtos, patikimos konstrukcijos statybos, tinka labai ilgo buvimo. Suprantama, kad tokio masto operacija gali būti atliekama tik profesionalų, turime ne tik reikiamų žinių, bet taip pat turi praktinio darbo patirtį. Poreikis turėti patirties dėl konkrečios namų statybai už kiekvienu atveju.

  • Naudokite tuščiavidurio plytų sumažinti sienelės storis ir leidžia mažiau galingą žymų pagrindą.
  • Taikymas seskvihidrato arba du kartus plytų sumažina srauto laiko tirpalo ir sienomis.
  • Žinios apie klasių ir specifikacijas plytų išvengti nemalonių klaidų pastatų projektavimas.
Taigi, jei sveriate "prieš" ir "už" plytos lieka pakankamai patrauklus statybinė medžiaga. Ypač, jei vienas mano santykis plytos vertę pilnavertiškai gatavo pastato (apie 10%).

Namų statyba iš plytų Irkutskas

Namų plytų Irkutskas

plytiniai namai turi daug privalumų, įskaitant: - didelio stiprumo, patvarumo ir gebėjimą atlaikyti žalingus oras, geoseysmicheskih ir biologinių veiksnių. Namų statyba iš plytų plačiai Rusijoje dar ir todėl, kad jų statyba technologija yra gerai išvystyta, ir gana lengva rasti atlikėjai šiam projektui.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.