Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Sprendimas obryzga

Kas tai - geras tinkas?

Gipsas, sienoms, kurios naudojamos cemento-kalkių, kuris yra pagamintas iš portlandcemenčio, smėlio ir kalkių. Jei norite gauti plokščią ir nėra labai šiurkštus paviršius, naudoti labai smiltys. Tačiau tai susiję su apdailos sluoksnį gipso - baigiamoji danga, kuri reikės smėlio su grūdų ant 0,25-0,5 mm. Gauti šiurkščiu paviršiumi į tirpalą pridedama su dideliu grūdų smėlio ir / ar žvyro.

Sprendimas obryzga

šiurkštus skiedinys

Prieš skiedinio šiek tiek sudrėkinta tinko sluoksnis. Tose vietose, kur nedideliame plote (tarp staktos ir durų kampas) poluterok naudojamų ta pati plūdė, tik mažesnis. Rīve yra medinis plokštė su rankenomis ar pirštų skyles. Jis gali būti mediniai paviršiaus, ir su žvyninių veltinio. Rīve su medinių paviršių padaryti labai pirmąjį skiedinį. Svarbu tai, kad sukamaisiais judesiais prieš laikrodžio rodyklę. Tiesiog nereikia persistengti ir nereikia nuplėšti visą sluoksnis finišo sluoksnį. Po to, kai rotacinės judesiai imtis trintuvė su veltinio, ji netgi gali būti sudrėkinti vandeniu, ir aštrių, tiesios linijos atliktas galutinį skiedinio. Tai skiedinys yra vadinamas "vrazgonku". Po to, eiti į glaistų.

Sprendimas obryzga

Taikymas cemento tinkas

Gipso mišinys, pagamintas cemento laikomi universalus, nes jie gali būti naudojami tiek vidaus ir išorės, jie yra atsparūs drėgmei, turi gerą vandens garų pralaidumą. Turite žinoti, kad tokį sausą mišinį apie 4 savaites. Bet tai turi būti tvarkomi per kelias valandas po paraiškos.

Kas yra tinkas? pagrindinės sudedamosios dalys

tinkas - Tai šiurkštus pamušalas medžiaga, per kurią lygiavimo paviršiai įvairią likimą – sienos, lubos, fondai.  Priklausomai nuo stiliaus pasirinktos baigsite apdirbti paviršių tinko gali būti įvairių komponentų, tačiau, nepaisant to, kad iš gipso paskirties, šie komponentai yra nebūtinai įtraukti į savo sudėtį:

Sprendimas obryzga

§ 28. taikymas tirpalo ir lygiava


sprendimą taikyti. Skiedinys kalkių-smėlio pumpuojamas ir cemento mišinys skiedinio kompozicija pagal nuo 1: 2 iki 1: 3 (cemento: smėlio). Kalkių-gipso skiedinys kompozicija pagal 1: 0,5: 2-1: 1: 3 (kalkių glaistas gipso smėlis) turi būti skiriamas į retarderį. Pirmiausia paruošti tirpalą patį lėtintuvą išsijungia gipso rišamąją medžiagą, ir ten yra pridėta kalkių tirpalo ir visas mišinys maišomas skiedinys.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.