Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Įrengimas metalo technologijų

Įrengimas metalo technologijų

Taisyklės įrengimo plieninių konstrukcijų.

Visais statybos darbai atliekami laikantis akiplėša (Statybos kodas) Gamyba, montavimas ir priėmimo plieninių konstrukcijų, pagamintų laikantis akiplėša III - B, 5 - 62 * (metalo konstrukcijų gamybos įdiegimo ir priėmimo).

Įrengimas metalo technologijų

Kėlimo, įrengimas, derinimą metalo konstrukcijų

Po priėmimo pagrindais vykdoma aukštybinių plieno konstrukcijas. Dizaino pateiktas montavimo vietą ir tada dedamas taip, kad kėlimo įrenginys gali kelti elementas, iš karto nustatyti jį jau projektinę padėtį.

Įrengimas kranu sijų

Šie spinduliai yra įdiegta po to, kai stulpelių pora montavimas. Per kėlimo sijos vyksta dviem petnešomis. Jį gauti aukščio reguliatorius yra ant plokščių, platformų ir montavimo laiptų. Iš darbuotojų uždavinys - išlaikyti ryšį su dizaino elementų pirmiau išdėstytus šviesos ir suteikti jai norimą poziciją. Kontroliuoti šviesos kilmę yra rizika dėl konsolę. Norėdami pašalinti vertikalias deformacijos naudojamas plieno pagalvėlės įforminta sijos. Dėl laikinų tvirtinimo sijos naudojami roko varžtus.

Įrengimas metalo technologijų

metaliniais karkasais montažo technologija

Specialistas negali pradėti dirbti, susijusių su Metalo konstrukcijų montavimas, nesikreipiant per nurodymu saugai. Už kiekvieną individualų užsakymą, specialų projektą. Visi darbai atitinka dabartinę SN, ir turi visus dokumentus, patvirtinančius tai. metalo konstrukcijų montavimo metu turi būti naudojami tik tie prietaisai ir įranga, kurie atitinka GOST reikalavimus.

Įrengimas metalo technologijų

parengiamasis darbas

Saugiam darbui užtikrinti aukštyje pasirūpinti pastoliai, laikini platformas ir lopšiai. Tai ypač svarbu, montuojant metalo konstrukcijų dideliame aukštyje, per kur visi atskirų elementų, mazgų bei ženklų jungtys vežami varžtais arba suvirinimo.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.