Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kainoraštis dedeklės natūralaus akmens

natūralaus akmens – ideali medžiaga apdailos dangtelį.

Vienas iš labiausiai pažeidžiamų dalių namo yra rūsys. Jis susiduria su didelėmis slėgio pastato ir dirvožemio drėgmės. Ir tai buvo jo būklė lemia priežiūros nereikalaujančiu tarnavimo pastato ir jo patrauklumo terminą. Natūralus akmuo yra ideali medžiaga apdailos bazę. Daugelis statybininkai nori ją jam, nes medžiaga yra labai atspari šalčiui, drėgmės ir kitų žalingų aplinkos poveikių.

Kainoraštis dedeklės natūralaus akmens

Klojimas - kainos


Iš natūralaus akmens grindinio kaina yra "iki raktų", į jį įtraukė akmens išlaidas, visų reikalingų medžiagų, transporto išlaidų ir faktinio diegimą. Pavyzdžiui: reikia granito, kalkakmenio, skalda, smėlis, cementas ir mūro tinklai prietaisas sodo keliai.

Kainoraštis dedeklės natūralaus akmens

Kuriuo iš natūralaus akmens

Laikantis statybos reglamentai, natūralų akmenį, šaligatvio neyavlyaetsya sunku. Reikia paeiliui visuose etapuose montavimo marmuro, granito, kuris bus sutaupyti pinigų ir laiko. Už klojimo akmens plokštės bazė turi būti kieta, plokščias, ir be teršalų įtrūkimų. apie paviršiaus nėra leistinus reidai, glaistas arba tinkas yra ne Jums turi byrėti. Seni sluoksniai dažų, tapetų, pastatų apdailos medžiagos turi būti visiškai pašalinti, jei jie pradėjo nusilupti. Suderinti sienų ir pripildymo įtrūkimų reikia naudoti užpildai Cementas pagrindu.

Kas yra pamušalas?

akmens laminavimo procesas yra dekoratyvinis akmuo montavimas «Vila da Vinčis»  ant sienų ir fasadų su specialiu klijų paviršiaus. Pasitinkant dekoratyvinis akmuo yra kūrybinis procesas, kuris gali būti atliekamas atskirai arba palikti profesionalams. akmens danga dviem būdais: vientisas klojimas iš natūralaus akmens (dirbtinio akmens pagal roko serijos talento ir ortiq), kuriuo dekoratyvinis akmuo su siūle. Akmuo "Castello Montebello, Palmeris, Novita akmens kaimas, plytelės Arsenal" plytų, klinkerio plytelės pagal Forteza, taip pat plonasienių plytų serija Vis dėlto, elegantiškas, Borgo. Pastaruoju metodu, siūlės matmenys svyruoja nuo 0,8 iki 1,5 cm.

Kainoraštis dedeklės natūralaus akmens

Pagrindo paruošimas dedeklės grindinio akmenys

Svarbus vaidmuo jokių kelių ir takelių aparato yra žaidžiamas ne tik kokybės aprėptį ir tinkamą stilių, bet ir atsakingas PAGRINDO PARUOŠIMAS. Tik toks požiūris gali užtikrinti šaligatvio ilgaamžiškumą.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.