Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Lubų plokštės pagamintos iš plastiko Nuotrauka

Lubų plokštės pagamintos iš plastiko Nuotrauka

Ką reikia?

Taigi dabar mes manome, kad galimybė pakabinamų lubų montavimas su PVC plokščių kaip apdailos medžiaga. Tai reikės būtinus minimalius įrankių, PVC plokščių ir montavimo sudėtinių dalių, reikalingų. Tiksliau, ji turės šiuos įrankius:

Įrengimas plokštelių formos tvirtinimo plastikinių plokščių

Pagrindinis uždavinys man buvo paslėpti kyšančių sijos pagal narvo. Garsiakalbiai yra 40 mm. Juosta storį plokštelių formos 20 mm. Labai patogu. Aš griežinėliais iš tų pačių baro trinkelės 100 mm long ir iškelia juos pagal apvalkalų lentų 0,5 metrų po nustatymo po vieną savisriegiais 3,5 x 35 į pagrindinį bare.

Lubų plokštės pagamintos iš plastiko Nuotrauka

 

Argumentai "už" plastiko lubos, vonios kambarys

Plastikiniai lubos, tai turbūt vienas iš labiausiai patikimų sprendimų apdailos lubas vonioje. Plokštės nebijo drėgmės ir aukštos temperatūros patalpoje. Jie nesugeria drėgmės. Negalima išsipūsti ar trauktis pagal vandens poveikio. Plokštės pagamintos iš plastiko, yra higieniški ir nesukuria sąlygas pelėsiai ir miltligė plėtrai.

Plastikiniai lubų dizaino galimybės

Kaip jau minėta, dizaino klausimas dėl tokio apdaila beveik nėra ribų. Riba gali būti išduotas pagal keramikos, marmuro arba metalo priežiūrai, taip pat tradiciniai medžio, viskas priklauso nuo jūsų pageidavimų. Spalvos paprastai atsižvelgiama į bendrą stilistinę koncepciją. Tačiau nereikia naudoti tamsias spalvas. Geriausias variantas - šviesiai mėlyna ir smėlio spalvos, o visi pastelinės spalvos. Galbūt egzotiškų "Temos" naudojimas kaip papuošalą odos imitacijos ir bambuko forma.

Lubų plokštės pagamintos iš plastiko Nuotrauka

Tapyba ir whitewashing lubas

Vienas iš seniausių, laiko ir nešvarių metodų, kuriuos reikia idealiai lygus lubų paviršių tvarkingas siūlių lubų plytelės. Visi prisimena, kiek kalkių patenka viename lygyje su grindų ir baldų, po dažymo ar whitewashing lubas. Taip pat gana sunku pasiekti tobulą monochromatinės paviršių Streak be Sprendimas Naudojant kreidos ar dažai lubų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.