Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Remonto išlaidas pagal pagrindinių medžiagų

Remonto išlaidas pagal pagrindinių medžiagų

Kiek kainuoja remontuoti naujame pastate?

Dažniausiai klausimas, aš išgirsti iš klientų: "Kiek kainuoja buto remontas, kotedžą?" arba "Kiek kainuoja kvadratinį metrą darbą?"

tiksliai pasakyti kiek yra remontas bute / name arba kvadratinį metrą darbų įmanoma tik po to, kai nuo įvertinimų, preparato.

Remonto išlaidas pagal pagrindinių medžiagų

Remontas, Chruščiovo, nedidelis butas "iki raktų"

Atskirai reikėtų pasakyti apie mažų butų ir ypač į Chruščiovo remontas, reikėtų pažymėti, kad dauguma iš privalomojo ir daug laiko atimantis etapo darbus butuose bus sienų derinimą. Ypač verta paminėti, yra tai, kad dizainas projektas mažų vieno miegamojo Chruščiovo dėmesys skiriamas šioje srityje padidėjimą - tai yra, iš sienų ir pertvarų (išmontavimo) griovimo, taip pat naujų kliūčių kosmoso zonavimas erekcija. Todėl tokių patalpų kaina skaičiuojama ne tik skaitiklį, bet taip pat rūšies ir sudėtingumo darbą, ir žalios medžiagos kaina.

Remonto išlaidas pagal pagrindinių medžiagų

Remontas butų naujuose pastatuose - ypač

Remonto darbų apimtis yra nustatoma pagal įvairių veiksnių. Įskaitant tai, kaip butas paruoštas galutinės apdailos. "Pirminis" privalumai, kad nauji gyventojai nėra būtinybės išmontuoti senus elementus - nuo tapetų su ryšių elementų. Į pardavimas "teisingomis" apartamentų, kaip taisyklė, padarė nulyginamosios grindis, radiatoriai, elektros instaliacija yra, dvigubo stiklo langai. Bet kartais ji taip pat atsitinka, kad net jau darbas buvo atliktas su išreikštoms trūkumų ir trūkumus.

Remonto išlaidas pagal pagrindinių medžiagų

 Standartinė Remontas, naujas ir, kas yra įtraukta į jį

  • Perplanuojamos - Dizainas projektas butai, kotedžai ir pan nėra įskaičiuotas į kainą.
  • montavimas pertvarų - blokai, pazagreben, 
  • Apdailos sienos - išlyginimas švyturiai, kurių sluoksnis ne daugiau nei 30 mm. Gruntas arba betonokontakt prieš kiekvieną naują sluoksnį (2,3 karto) priklijuotas serpyanku jei reikia. Įdėjimą sienos tapetai, dažai. išdėstyti virtuvės prijuostė su keraminėmis plytelėmis. Vonios sienų apdailos plytelės ir cemento tešla, plyteles.
  • lubos -naujame pastate yra geriau daryti su GCR (vienas lygis), ji bus palengvinti meistrų darbą, atsižvelgdama į sąlygas greičiau serpyanku klijavimas, dažymas tvarstis, taip pat dažytos 2 sluoksnių, gruntavimo ir įklijuoti batonai dekoratyviniai bagetai. Pakabinamų lubų. Vonios stovas lubų arba GCR.

             Veikia su lubų nėra akcijos kainą.

Remontas raktų Kaina medžiagų

Jūsų namai - jūsų tvirtovė! Ir visi nori grįžti po sunkios dienos, pasinerti į savo šiltu, draugiška atmosfera! Tačiau, kaip žinome, namuose oras jums reikia sukurti, ryšium su kuriuo anksčiau ar vėliau galvoti apie remontą bute, o tuo labiau, kad, jei mes kalbame apie remontas butuose pagal raktą!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.