Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Srauto diagramą, mūro betono blokelių

Srauto diagramą, mūro betono blokelių

Technologija mūro sienos silikatinių blokelių

Akytojo betono yra lengvas medžiaga, kuri nesukelia išspaudimas iš siūlės tirpalu. Priešingai klasikinių plytų sienos, sienos yra pagaminti  betono blokai gali turėti be pauzių. Pagal statybinių kodų d išorinės sienos storį, kurios naudojamos blokai 375 - 400 milimetrus vidaus sienų, naudojant blokus ne mažiau kaip 250 mm,  dekoratyvinės pertvaros pastatytos iš ne mažiau kaip 100 mm storio blokelių. Prašymas Ytong priemonė, skirta naudoti su betono, kartais supaprastina ir pagreitina gydymo procesą, krovimas iš betono blokelių.

Srauto diagramą, mūro betono blokelių

Srauto diagramą prietaiso sienelių silikatinių blokelių ir plytų apkūnus. Taikymo sritis.

Srauto diagrama parengta remiantis prietaiso išorinės sienelės storis 400 mm nuo silikatinių blokų administracinių ir viešųjų pastatų pagal TAP 45-1.03-161-2009 "Organizavimas statybos produkcijos"SNiP 3.03.01-87 "Nešiojimo ir apsaugoti dizainą", TCH 45-1.03-40-2006 "sauga statybos. Bendrosios nuostatos ", bakstelėkite 45-1.03-44-2006" Saugos statybose. Statybos produkcijos. "

Srauto diagramą, mūro betono blokelių

2ORGANIZATSIYA IR TECHNOLOGIJA statybos procesas

2.1 Mažos blokai akyto betono peregorodokizgotavlivayut Tūrinis svoris nuo 500 iki 800 kg / m3. Priklausomai otprochnosti sienų blokai yra suskirstytos į šešias klases: V1,5; B2; V2,5; V3,5; B5; B7.5. Minimalūs tūriniai masė V1,5 klasės vienetai; B2; V2,5; V3,5 ravna500 kg / m3, o maksimali klasė V2,5; V3,5; B5; B7.5 - 800 kg / m3.Massa vienas vienetas 3,5 iki 30 kg.

Pagrindinis privalumas silikato blokai

Labiausiai stebina ir sensacinga privalumas yra tai, kad darbas ant mūro sienų preparatą galite rasti daugelį vyrų. Galų gale, su mūro sienos iš plytų, būtina nustatyti kiekvieną plytų lygiui, kol pamatysite įgūdžiai dirbti be lygį su kiekvienu plytų atskirai. Tokie profesiniai darbai pakankamai mėnesius ir metus. Dirbant su bloko, būtina patikrinti kiekvieno bloko lygį. Ir įgūdžių, įgytų nuo pirmos sukrauti kubinių metrų mūro, nuolat vyksta ir gerėja. Ir pastatyti namą 1-2 mėnesius savo rankomis bus pasididžiavimo šaltinis. Todėl, atsižvelgiant į norą, bet kas gali realizuoti savo potencialą ir padidinti savo šeimyninės laimės.

Srauto diagramą, mūro betono blokelių

Bendrieji reikalavimai apdailos

Išorės apdaila akytojo betono sienos neturėtų trukdyti vandens garų difuzijai iš lauko į patalpas. Todėl, išorės apdailai tinkavimo, kuris nėra tinkamas cemento-smėlio skiedinys, plonus pamušalas plokšteles putoti polimerų, betono ir keraminių plytelių, spalvinimo plėvelę formuojančių dažais.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.