Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

D laminatas nuotraukose

D laminatas nuotraukose

Paruošimas grindų paviršiaus

Pagrindinis reikalavimas dedeklėms laminatas yra idealiai lygus grindų paviršius. Pažeidimai sukelti tuo, kad apkrovos paskirstymo dėl laminato grindų bus nelygios. Tai kupinas išvesties divergencija sistemos spynos ir plokštės. Rezultatas bus aiškiai žiūrimi be pulto sąnarius, kai situacija yra beveik neįmanoma išsaugoti.

D laminatas nuotraukose

Klojimas laminatas su Click-spyna.

Metodas, kuriuo iš laminuotos plokštės, priklauso nuo to, kokios sąnarių lentos. prieš 20 metų, kai aš pirmą kartą pradėjo dirbti su laminatu, tai buvo paprasta Pasas-šukos bendra. Grindų danga dedasi specialios lipnios, spalvos, kvapo ir koncentracija ne otlichavshevmsya PVA klijuojami parduodamas daug brangiau.

D laminatas nuotraukose

Ką reikia kloti laminatą?

Dizaino ir technologijų d grindys naudojant labai paprastą laminatą. Ant paruošto pagrindo plinta plokščią substrato dėl iš polietileno putų laminato yra nustatyta ant jo ir grindų dangos elementų. Tokiu įrenginio daroma ant medinių grindų. Už betoninio pagrindo reikės daugiau izoliacijos, kuris yra pateikiamas pagal polietileno putų. Tai naudojama kaip speciali membrana ar paprasto polietileno 200 mikronų storio.

D laminatas nuotraukose

D laminatas komercinių srityse (produkto 31, 32 ir 33 klasės)

Į komercinių srityse, kurios atitinka laminato 31, 32 ir 33 klasės taikymo, gali būti didelis kiekis drėgmės ant grindų. Todėl, šiuo atveju, rekomenduojama klijuoti juosteles kartu. Taikomos klijai išilgai visą ilgį kiekvieno lentjuostei angą. Kai prijungiate juosteles, klijai veiks ant paviršiaus. Švelniai pertekliui pašalinti klijus.

Etapai klojimo laminatas

Jei laminatas planuojama įdėti į prieškambarį, prieškambario ar virtuvėje, jūs turėsite nusipirkti laminato 31 klasės, kuri turi aukštą atsparumą dilimui. Miegamieji ir vaikų darželio gali būti naudojama laminuota 22 arba klasę 23. Jis ne tik mažą pasipriešinimo koeficientas drabužiai, bet ir pigiau. Iš esmės, o koridoriuje gali būti naudojamas 23 klasė. Bet tai nėra verta rizikos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.