Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Grindjuostė plytų namo

Grindjuostė plytų namo

Iš Cokolinės aukštis

Iš kur dangtelis baigiasi klausimas išlieka kontraversiškas iki šios dienos. Manoma, patikimiausias variantas nustatyti aukštį remiantis didžiausiu kiekiu sningant dešimtmečius. Dangtelis, apskaičiuota naudojant šią paprastą metodiką padės išvengti sienas nuo kapiliarinės drėgmės poveikio, tokiu būdu didinant patikimumą ir ilgaamžiškumą pastatytas namas.

Grindjuostė plytų namo

dangtelis prietaisas, kai stulpeliniai fondai

Manoma, kad pastatai prietaisas pjedestalo kolonų (polių) fondai apdoroti ypač sunkus ir atsakingas. Dangtelio vaidmuo, kai koloninės ir Poliniai pamatai atlieka rostverkas Zabirko uu * atstovaujanti spindulį arba plokščių, tarp kolonų ar poliais.

Grindjuostė plytų namo

Hidroizoliavimo namų bazė

Dedamas ant pagrindo dviejų hidroizoliacijos, kiekvieną iš dviejų sluoksnių Stogų ant asfalto mastika. pirmas hidroizoliacijos pasirūpinti nuo 20 cm virš Aklo srityje, antrasis lygio aukščio - tuo dangtelio viršuje. paskyrimas hidroizoliacijos - nupjauti drėgmės migraciją į kapiliarinę siurbimo vandens iš dirvožemio ir sienų drėgmės sienų iš tirpstančio sniego ir lietaus purslų (1 pav.). Anksčiau surengė vieną hidroizoliacijos viršuje grindjuostė. tai hidroizoliacijos nupjautas vandens nutekėjimas į sienas, bet grindjuostė šiuo atveju ji buvo šlapiame būvyje. Kaip drėgmės todėl kaupiasi iš medžiagos kapiliarų grindjuostė, žiemos šaldymo padidėja apimtis ir ašarojimas kapiliarus.

procesas mūrijimo

Kuriuo prasideda kampais, kylančių eilutes viena priešais kitą tame pačiame lygyje. Kodėl kampai? Kadangi kampai bus tarnauti kaip gaires, kurios suteiks visas sienas su viršūnės prichalku. Laidas yra ištemptas tarp 2 gretimų eilių plytų, į kurį iš kampu. Todėl labai svarbu laikytis horizontalius ir vertikalius kampus vyksta tokiomis pačiomis sąlygomis tarpusavyje.

Grindjuostė plytų namo

plytų išdėstymas

Nepriklausomai nuo to, ar jis yra profesionalus darbas, ar nepriklausomas, jis turi būti atliekamas laikantis galiojančių taisyklių. Žinoma, vienas SNP mūro cokolio neegzistuoja - reikalavimus dedeklėms visų plytų, blokų ir akmens rūšių, yra suformuluota viename dokumente.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.