Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Remontas metalo stogo su savo rankas

Remontas metalo stogo su savo rankas

Pasirengimas plieno nuolatinio siūlės stogo remontas darbas

Prieš pradedant dirbti, reikia kruopščiai pasirengti metalo paviršius priklauso nuo stogo iki kito remonto gyvenime. Šis preparatas yra atliekamas ant stogo nuo purvo su šluotų arba šepečių su šerių valymo per pirmąjį sunkiau, tada minkštesnė. Tada jums reikia išvalyti korozijos metalo šepečiai sritis su vėlesniu tapybos iš šių vietų. Mažiausias nukrypimas ir turi latakai razzhelobki, todėl jie yra labiausiai pažeidžiami korozijos.

Remontas metalo stogo su savo rankas

Kaip remontuoti natūralių (keramikos) plytelių stogo?

Priežastys, kurios gali prireikti keisti čerpių stogo danga yra skirtingi. Bet labiausiai paplitusi yra tai, kad dėl materialinių įtrūkimų paviršiuje, per kurį vanduo patenka į patalpą. Tokie įtrūkimų gali atsirasti aštriu temperatūros kritimo, kai danga yra suspaustas arba greitai išskleisti. Kita priežastis gali būti tai, kad sprendimai, kurie buvo muitinės plytelės gali byrėti su laiku.

Remontas metalo stogo su savo rankas

Yra keletas būdų, kaip kapitalinis remontas ir remontas metalo stogo dalinis:

  1. Su sena stogo danga šalinimas;
  2. Nenuimant seną stogo dangą.

Kaip vieną iš remonto metalo stogo metodų nenuimant seną stogo dangą, kuri tapo nenaudinga galite apsvarstyti užlankais stogo remontas naudojant ritinys-įpylimo polimerinė kompozicija šalto paraišką, pavadintą "Polikrov".

Remontas metalo stogo su savo rankas

Nutekėjimas pašalinimo.

Nuotėkio - Bene svarbiausia "blogis" metalo stogai Sankt Peterburge. Nuomininkai ji kelia grėsmę vandens prasisunkimo patalpas (žalos interjero apdailos, pelėsių, grybelio). Stogų gali atsirasti dėl mechaninių pažeidimų (skyles, raukšlės išsiskyrė,), rūdys (fistulės), nesandarus siūlių (tai ypač aktualu, kai tirpsta ledas). Nuotėkio priežastis gali būti neišpakuoti technologines skyles (Instaliuojame antenos, vėdinimo ir dūmų kaminai). Vienas ir tas pats porcija gali skirtingai elgtis per lietaus ar tirpstančio sniego (ledo) žiemą.

Remontas metalo stogo su savo rankas

Kai reikia remonto siūlės metalo stogo?

Kaip taisyklė, remontas siūlę metalo stogo su savo rankas ar su specialistų pagalba yra atliekama, jei įrenginys buvo atliktas nepakankamai kokybę arba rimtų pažeidimų operacijos buvo įsipareigojusi metu. Informacija turi teka danga, per kurį drėgmės yra sukauptą per stogo vietą ir sunaikinti izoliacija. Atliekamas remontas siūlę stogą su savo rankas, arba pasinaudojant paslaugų specialistų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.