Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Statybos karkasinių namų su savo rankas

Statybos karkasinių namų su savo rankas

medinės grindys prietaisas

Pažvelkime medinių aukšte iš varžtas-poliniai pamatai pavyzdyje. Juostelės iš esmės, viskas daroma taip pat, išskyrus apačioje privalomas, jis gali būti plonesni medienos. Bet Pirmasis dalykus.

Statybos karkasinių namų su savo rankas

Šiek tiek istorijos

Karkasiniai namai buvo ne praėjusio amžiaus viduryje, ir net tada, kai ji buvo įkurta Elbronn. Ankstyviausi žmogaus būstai - primityvus namelis palapinės, Lodge - ne tiesiog rėmo konstrukcija. Per neolito gyvenviečių kasinėjimų į krūvą (arba vėlyvojo akmens amžiaus) Šveicarijoje ir Anglijoje rasti palaikus struktūriškai gana puikus karkasinių namų.

Statybos karkasinių namų su savo rankas

Apdaila - kūrybinis procesas

Rėmas yra apdorojami antiseptinis, džiovinti, ir tada apvalkalu su OSB plokštės. Be to, iš lauko apdailos dailylentės ar atšaka, struktūra įdėti duris ir langus. Dėl tokios struktūros bus naudojamas tiek tradicinių ir plastikinius langus. Tas pats taikoma ir durys. Mes galime sukurti tik veranda ir veiksmus siekiant sukurti patogiai. Yra instituciją tik mūsų vaizduotės.

Statybos karkasinių namų su savo rankas

Rengimas ir žymėjimo statybvietėje

Kelionė į rėmo namus savo rankomis statyti, pradėti paruošti statybvietę. Dėl kokybės ženklu stotį be medžių, krūmų, žolių, akmenų ir nuolaužų. Jei jos reljefo dalis susideda iš nuolydį arba iškilimų, rekomenduojama jį suderinti. Visi padidėjimas yra sumažinti iki reikiamo lygio, o įdubos Spygliuota dirvožemį.

stogas

Baigęs darbą su skeletu, jo surinkimo ir apkalos, tai galima padaryti dekoratyvinį apdailos paslaugas. Papuoškite namus gali būti dailylentės, daugiasluoksnės plokštės arba plytelės. Išlipti ant stogo, jums reikia rūpintis, kad, kad nėra nuotėkių. Geriau sluoksnis nustatyta tarp mirksi medžiagos sijų ir šilumos izoliatorius. Išorinis sluoksnis yra puikus modernaus ir gražus medžiaga - metalas.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.