Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Vištos linoleumo ant senų linoleumas

Vištos linoleumo ant senų linoleumas

Kaip paruošti savo seną Linoleumo klojimo naujo

Jei senas danga atlipti ir burbuliukai veikti, ji yra būtina, kad klijai. Kitas valomas, šalinant riebalus ir dažai, gruntas gydymo. Per plati įtrūkimų turėtų dirbti silikono hermetikas su minkštu guminiu mentele.

Vištos linoleumo ant senų linoleumas

parengiamasis darbas

Kokybiškai pakloti naują linoleumą, būtina atlikti mokymus. Bet parengiamasis darbas yra laisvos vietos lauko baldų ir visų interjero elementų. Taip pat reikia atsargiai nuimkite visą cokolio, kurios turi seną linoleumą.

Vištos linoleumo ant senų linoleumas

pasirinkimas

Jei norėtumėte taip naujas paltas nustatyti linoleumą be plonu substrato, tai gali būti padaryta tik, jei senas vientisumas ir rizika plyšimo naujos grindys diferencinę plokštumoje nebuvimas. Geriau pasirinkti linoleumą su substrato, arba nustatyti paskutinis atskirai nuo dangčio.

naminis klijai

Maskuojančios mastika gali būti virti namuose. Tai, 36 dalys sėmenų aliejaus sumaišyti su 47 dalių sausai sumalamos kreidos ir 17 dalių portlandcemenčio padaryti. Mastika po virimo gali būti naudojamas ne anksčiau nei vieną dieną. Ar įmanoma nustatyti linoleumą ant linoleumo su glaisto pagalba? Žinoma, galite. Tik šiuo atveju visi teiginiai apie klijų kokybė gali būti tik pats.

Ką daryti, jei linoleumas yra per senas ir gana skurdus?

Jei grindų danga buvo nustatyta atgal į sovietmetį, ir tai "reliktas eros" tapo toks nušiuręs, kad apsitrynęs vietose ir pradėjo brinkti, be jokių dvejonių jį pašalinti. Be abejo, senas danga veiklos metų tapo defektų daug. Už šį apimti šiuos argumentus:

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.