Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Išlaidos statybos kotedžas

Išlaidos statybos kotedžas

Statybinės townhouses

Būdingas už townhouses, vertikalus išdėstymas patalpose. Be standartinės versijos pirmame aukšte yra virtuvė, salė, salė susitikimo svečius ir Sandėliukas, antrasis - kambarys (su balkonu) ir vaikų miegamasis, antrame - miegamasis su liukai. Kiekviename lygyje turi būti atskiras vonios kambarys.

Statybinės townhouses


Miestelio namas – santykinai naujos rūšies būsto Rusijos rinkoje ir statyba, kuri atėjo į mūsų vakarus. Europoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose kapai yra labai paplitęs, tačiau Rusijoje jie atsirado ne daugiau kaip prieš 10 metų. Tačiau pastaraisiais metais, šio tipo namas vis labiau populiarus tarp vartotojų, ir townhouses statybos sparčiai įsibėgėja.

Išlaidos statybos kotedžas

Numatoma statybos namų

Pagrindinis kotedžas namo statybos etapas yra susijęs su skaičiavimais statybos, rengimą. Už kotedžo namų statybos sąmata turėtų apimti medžiagos išlaidas pamatų, sienų, stogo ir grindų konstrukcija būtų atsižvelgta į visus darbo tipai. Atsižvelgdama skaičiavimus vartojimo statybinių medžiagų, darbo ir namų laukelį kaina, galite reguliuoti statybos išlaidas.

Statybos ir townhouses ir mažaaukščių pastatų (žemas pastatas)

šalies nekilnojamojo turto rinkos ekspertai teigia, kad auga populiarumas, kuris įgyja mažaaukščių statybą, ir ypač - statybos taunhausov.Fenomen neįtikėtinas paklausa kapai yra gana suprantama. Dabar rinkos vertė nekilnojamojo turto didžiųjų miestų yra gana didelė, o name statybos yra ne kiekvienas gali sau leisti. Žmonės nori gyventi gyvenimą iki galo, įskaitant už miestų, ir dabar yra daug projektų, kurie atitinka visus reikalavimus aikštelė. Šiuo atveju, geriausias variantas yra pasirinkti Town House - būsto, puikiai sujungia elito butas miesto komfortą, ir palankias ekologines sąlygas gyventi šalyje. Taigi tokio būsto kaina yra gana priimtina.

Išlaidos statybos kotedžas

Nauda už kapai "iki raktų" statybos

pirkimas namai townhouses, Jūs gaunate savo namus su izoliuota užtūra. Dažniausiai šis projektas yra susijęs su pastato ir kieme asmeninio automobilių buvimą, o kartais net garažas jūsų automobiliui. Priklausomai nuo vietos zonos į Townhouse kieme galima įrengti vaikų ar sporto srityje, sukurti sodas arba įdiegti baseinas. Tai dėka svetainės dizaino variantų įvairovė statybos namelių townhouses Tai turi didelę paklausą ir yra laikomas vienu iš geriausių variantų gyvenamųjų namų statybos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.