Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kiek kainuoja plastikinį langą kambaryje

Kiek kainuoja plastikinį langą kambaryje

2) IGU

Kiek kainuoja plastikinį langą kambaryje
Šis lango struktūra, kurią sudaro 2 ar 3 stiklų su oro erdvės tarp savęs dalis, apsaugo patalpą nuo triukšmo ir šilumos nuostolių. Natūralu, kad produkto kaina priklauso nuo to, kas pasirinkta stiklus ir kokias funkcijas ji atlieka.

Kiek kainuoja plastikinį langą kambaryje

Kainos langai su kitu stiklinimas

Įstiklintas - ši konstrukcija yra paprastai iš dviejų arba trijų stiklų, tarp kurių yra tarpas - kamera. Dažniausia vieno ir dvigubo stiklo. Dvejopo kameros konstrukcija sudėtingesnė ir reikalauja papildomų stiklą, todėl jis yra brangesnis. Daugiausia gyvenamųjų ir gamybinių patalpų yra įrengtas trigubas stiklo paketas, užtikrinant aukštą garso ir šilumos izoliacija. Vienos kameros langai tinka balkonų ir lodžijų, nešildomose ūkiniai pastatai stiklinimas. Siekiant pagerinti šilumines izoliacines savybes ertmės, gali būti pripildytas inertinių dujų - argono arba kriptoną. Tai taip pat padidina išlaidas.

Kiek kainuoja plastikinį langą kambaryje

2. Ar įmanoma pakeisti langus žiemą?

Montavimo plastikiniai langai yra įmanoma, esant temperatūrai ne mažesnė, negu -15 ° C temperatūroje Per atidarymo lieka atviras ilgalaikiams montavimo, kambarys neturėjo laiko atvėsti, ir jūs nejausite diskomforto. Be žiemos montavimas iš karto leidžia nustatyti ir pašalinti potencialias problemas, pavyzdžiui, užšalimo, pučia.

Kaip elgtis su kondensato?

Didinti šiltą oro srovę į langą. Atkurti vėdinimo sistemos efektyvumą. Vėdinti 10-15 minučių bent 3-4 kartus per dieną kambarys (per remonto darbus būtina didinti vėdinimo intensyvumą). Sumažinus patalpoje drėgmė, ypač, priverstinio vėdinimo, kuri suteikia pastovų srautą gatvėje, o po to sauso oro naudojimą.

Kiek kainuoja plastikinį langą kambaryje

Ar įmanoma pagaminti aukštos kokybės plastikinius langus su langu lapų


Vietoje senų medinių langų su plastiko atliekamas dažniau. Jis turi logišką paaiškinimą: įstiklintas puikiai išlaiko šilumą, nes jis turi aukštą šiluminę izoliaciją. Taip pat dabar yra plačiai gaminami energiją taupantys langai ir langai su daug oro pagalves. Jie įrengti visuose pastatuose - plytų, medienos arba skydelis. Produktai, pagaminti iš PVC profilio gali būti beveik bet kokios formos: iš arkos formos, ovalo formos, langas gali būti kvadratinės, trikampio formos, ir taip toliau.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.