Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kiek pinigų reikia, kad galėčiau pastatyti namą 10 10

Kiek pinigų reikia, kad galėčiau pastatyti namą 10 10

Kaip pirkti namą?


Rašyti šį straipsnį dėl iš rėmo namo statybai kaina, paskatino šių faktas - tik keletas iš mano draugų įsigijo žemę statybai kotedžai ir glumina į klausimą "Kiek tai pastatyti namą?" Nes kažkodėl aš esu sugeba korpusą su klausimu " kas yra karkasinis namas kainuoja? ", jie manęs paklausė.

Kiek pinigų reikia, kad galėčiau pastatyti namą 10 10

Kiek pinigų jums reikia norint pradėti kurti?

Idealiu atveju, prieš statybų pradžios rankoje turi būti 100% Finance. Ir tai ne tik vidinės ramybės, kuri teikia finansinę pasitikėjimą. Kuo greičiau namo statybai, paaiškėja, kad daugelis darbų, kad jums planuojama atlikti etapais, yra tarpusavyje susiję. Apsvarstykite paprastą pavyzdį. Po pamatų statybos, dauguma kūrėjai planuoja įdėti langelį, o tada padaryti pertrauką žiemą. Norėdami pagreitinti šį procesą, daugelis kūrėjai pasirinkti naudoti Žiema "prastovos" atlikti interjero dekoravimas. Tai kelia keletą klausimų, kuriuos reikia išspręsti. Atlikti vidaus darbus, reikalingus kambario šildomas. Todėl reikia įdėti langą, palaikykite vandens ir savaiminio įkaitimo. Tai ne paslaptis, kad kiekvienas iš šių veiksmų reikalauja didelių išlaidų.

Kiek pinigų reikia, kad galėčiau pastatyti namą 10 10

pamatas

Už namo naudojamas pamato gelžbetonio pamatų blokus FBS 24.4.6 2 eilučių, 1 eilutę rūsyje garažas. turite atlikti iškastas prieš pradedant darbą montavimas blokų. Mūsų atveju, ši mašina yra reikalinga, ty keičiant darbovietę Ekskavatorius = 1440grn 8mash / chh180grn..

Klausimas numeris 3. Kas plotas namo yra geriau pasirinkti kuriant šalies namą?

Renkantis gyvenamojo ploto namas turėtų būti vadovaujamasi taip: finanansovymi įmanoma, šeimos narių skaičius ir gyvenimo būdas. Tyrimai rodo, kad vienas asmuo vidutiniškai yra pakankamai 30 m2 gyvenamojo ploto. Tai reiškia, kad už 5 žmonių pakankamai apie 150 m2 gyvenamojo ploto namas šeimai. Daugeliu atžvilgių jis veikia patogų ir kompetentingą išdėstymą patalpų, su didesniu srityje gali būti įmanoma, kad dalis patalpų bus tuščias, bet ne mažesnio ploto gali būti mažesnis komforto lygiu.

Kiek pinigų reikia, kad galėčiau pastatyti namą 10 10

Įverčius pagal namo iš baro

Prieš jums nuspręsti dėl statybų įmonė, kuri statys savo namus pasirinkimas, būtina daryti stebėsenos pasiūlymus. Kaip nustatyti ekonomiškai perspektyvi alternatyva? Tai labai paprasta - prašyti sąmatą namo iš baro pasirinktų tipų ar individualų projektą. Šiuo vertinimu turėtų apimti visas išlaidas, susijusias su namo statyba. Tai apima medžiagų savikaina, ir iš tiesų, už visų statybos darbų tipų vykdymo mokestis.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.