Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Sausas Grindų išlyginimo su savo rankas

Sausas Grindų išlyginimo su savo rankas

Sausas kaklaraištis savo rankas


Sausas lygintuvą - yra viena iš šiuolaikinių metodų išlyginti grindų paviršių, kuriuo lapus gipsovolokna. Bet remontas darbas susijęs kompleksas su grindų danga. Birių grindys principas yra plačiai naudojami mūsų šalyje jau keletą metų, tačiau pastaraisiais metais naujų medžiagų panaudojimas technologija patrauklesnė.
Sausas Grindų išlyginimo su savo rankas

Įrengimas švyturių ant sauso užpildymas.

Pilti sausas užpildant juostelėmis forma, atstumas tarp juostų turėtų būti šiek tiek mažesnis už niveliavimo bėgių ilgio. Šios sausos užpildymas juostos įdėti švyturėlius ir suderinti juos lazerio lygis pagal vymerennoy grindų. Nustatymas švyturiai supilti sausas užpildas grindų Knauf tarp švyturiai ir dub jį lygiavimo stovo per švyturių. Suderinant sausas įdarą, pereiti prie grindų elementų kloti.

Kas yra sausas lygintuvą

Tai "jaunas", bet perspektyvus būdas grubus išdėstymas grindų danga, kuri gali būti naudojama remontu ir naujo pastato regeneraciją. Toks aukštas atlaikyti milžinišką krūvį - 500 kg / m². Be to, jis neturi girgždėti, kai vaikščioti ir neatskiria į temperatūros skirtumus atveju (kuri yra ne tradicinis šlapias grindinys).

Sausas Grindų išlyginimo su savo rankas

Parengiamasis darbas dėl sauso lygintuvu su savo rankas statybos

Pagrindo paruošimas

Pagrindinis žingsnis vykdant statybos darbus naudai substrato kaip sausas lygintuvą yra ne išimtis, o taip pat gali būti statomi tik po visų ankstesnių įvykių. Tai reiškia, kad pirmą kartą pagrindinis pamatas turi būti pasirengę ką nuo paviršiaus pašalinti visą Apdaila, purvą, šiukšles. Paėmę papildomą remontas jei reikia siekiama pašalinti įtrūkimų, tarpų, įlenkimai. 

Skyrimas Grindų išlyginimo

Grindų išlyginimo išdėstymas yra būtina sukurti lygį ir tvirtą pagrindą pagal grindų apdaila. Šiuo atveju, nulyginamoji gali būti ant bet kokio tipo danga tipas - ir sluoksniuotą medžiagą ir linoleumą. Statybinės ryšiai turi būti, net prieš klojant plyteles, kitaip jums reikia didelį kiekį klijų išlyginti paviršių.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.