Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Serija 1464 Būstas

Serija 1464 Būstas

Iš namų serija: "464 serija",

Turi 9 aukštų. Sienos yra pagamintos iš medžiagos, ekranu perektrytiya - gelžbetonio. Už daug terasos, kuri yra įsikūrusi jie gali griežtai tvarka (jie tinkuotos visą fasadą namuose išskyrus stove lauko durų ir langų kaimyninių virtuvės). Ir, atrodytų, atsitiktinė, tačiau jei atidžiai, iš tikrųjų išskirstytos. Priekinis (įėjimas) 4 ar daugiau 8. Butai paprastai 1-4 kambaryje. Tame pačiame aukšte pagrindinėje 6 butai. Disponavimo Kambarių skaičius: beveik visi susiję, bendrauti ir izoliuotas, lubos 2,5-2,55 m, grindys - Dažnai grindys, linoleumas virtuvėje, dujinė viryklė, atsižvelgiant į namų statybai po 1980 m. retas ir elektrinė rida. Pakelkite vieną - keleivių, šiukšlių vamzdį apie tarp aukštų atramų. Techninė aukštas - žemas. Namai su tokių maketų užpildyti miškas, Obolon, Borschagovka, rajonas politechnikos, Holosiivskyi, Rusanovka, beržo, vaivorykštė.

1. aiškinamajame rašte nuoroda "Techninis Operacija" PROJEKTO kapitalinis remontas daugiabučio namo


1.1. ĮVADAS


Standartinė skyriuje "Techninė priežiūra" projektas kapitalinis remontas surenkamų gyvenamųjų namų yra sukurta ant Statybos Būsto Rusijos departamento ministerijos (investuotojo bendrovė "klasė") nurodymų.

Evoliucija būsto tipų

Per kiekvieno Rusijos pirmajame pavyzdyje masinės serijinės statybos protus yra garsioji "Chruščiovas", nors pastatyta ant kelių dešimtmečių anksčiau, "stalinka" taip pat turėjo savo statybos seriją. Jei dauguma "kokybė" pastatai tuo metu buvo pastatyta ant atskirų projektų ir skirtas gyventi daugiausia įmonių valdymą ir šalis darbuotojų, už proletariato būsto buvo standartas ir turėjo žymiai prastesnės kokybės. Šiandien ši antroji potipio "stalinok" specialistai, nekilnojamojo turto rinkoje išsiskiria kaip atskira rūšis vadinama "bėgimo blokas". Pavadinimas yra dėl to, kad nemaža dalis laikančiųjų sienų šių namų yra pagamintas iš plytų shlakoblochnogo.

Serija 1464 Būstas

Padaryti pertvarkymas butą.

Taigi, jūs nusprendėte užsiimti pertvarkymo ar atstatyti savo namus. Kur pradėti? Žinoma, visų pirma, jums reikia kreiptis į specialistus, kurie tikrai greitai, ar tai yra įmanoma įsilaužti nereikia sienos arba įdėti vonią į kambarį viduryje patarimų. Renkantis organizacija, skirta projektavimo, įsitikinkite, kad jūs turite licenciją šios rūšies darbą. Visi save gerbiantis bendrovė atlieka "iki raktų" projektų (pradedant techninių specifikacijų dizaino gavimo ir baigiant visų organizacijų susitarimas), tai yra, klientas gauna ne nuoseklios projekto rankose. Bet jei jūs nuspręsite rūšiuoti dalykus sau, jums reikės išmokti daug daugiau.

1.5 Investicijų politika ir jos įgyvendinimo mechanizmas


Investicinį patrauklumą projekto reikalauja išsamų rodiklių rinkinį ir priimti teisingą sprendimą pagal tokius veiksnius kaip rizikos, neapibrėžtumo ir infliacijos įtaka. Atsargiai atliekamas investicijų analizė tarnauja kaip investicijų pagrindu.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.