Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Šildymo sistema iš privataus namo savo rankomis

Šildymo sistema iš privataus namo savo rankomis

Į pradinę padėtį

Pažvelkite pav išvaizdą. Ne, tai ne mūsų galutinis rezultatas. Ši šildymo sistema 2 aukštų bendras plotas 120-150 kv. m, sukurta pagal Europos standartus DIN. Tik su schema nesusaistydama katilai. Kuris turi straholyudnee taip pat realus gyvenimas atrodo vien kolektoriaus mazgas, jūs galite pamatyti ant tako. Pav. Dešinę. Kiek pinigų bus išleista nieko, bet vamzdžių vožtuvai-temometry-matuokliai baigties? Tegul ne kalbėti apie liūdnus dalykus, kalbėtis geriau apie hipotekos normos dinamika. Juodas humoras, atsiprašau.

Šildymo sistema iš privataus namo savo rankomis

Kur pradėti?

Jei nuspręsite įdiegti vandens šildymo sistema su savo rankas, jūs turite paruošti jį kruopščiai gauti darbą teisingai ir efektyviai. Viena vertus, privačių namų šildymo sistemą, ne tai, kad sunkus darbas, tai buvo neįmanoma atlikti savo rankomis, bet, kita vertus, jei prijungti jį tinkamai, ji bus tinkamai neveikti arba neveiks ne visiems.

Šildymo sistema iš privataus namo savo rankomis

Vamzdžiai šildymui

Kai visi butai ir namai buvo nustatyti plieno vamzdžiai ir - taškas ... Bet dabar yra medžiagos, kurios leidžia prijungti vamzdį, net asmuo, kuris neturi aukštos kvalifikacijos suvirintojų - jei tik ten buvo Rankų pora, kuri galėtų turėti raktu. Ir tai nėra perdėta: tik šios svetainės autorius nedarant daug patirties ir pirmą kartą, padarė karšto vandens šildymo savo rankomis savo namuose.

Šildymo sistema iš privataus namo savo rankomis

Apibendrinant:

  1. padaryti šildymo privačius namus savo rankomis - įmanoma.
  2. Nurodykite katilą, nori pigesnio kuro rūšį, maitinimo, nereikia taupyti automatizavimo ir karšto vandens.
  3. Nurodykite patikimos ketaus radiatorius. Jei temperatūros reguliavimas greitis yra nustatytas - aliuminio.
  4. Radiatorių skaičius skyriuose padidinti mažiausiai pusantro karto geriau už didelį aušintuvą ir šiltesnis nei mažas, bet karšta.
  5. Sustiprinta polipropileno vamzdžiai gerą gamintojas - puikus pasirinkimas.
  6. Du vamzdis laidų grandinė su cirkuliaciniu siurbliu leis jums sukurti komfortišką šildymo sistema, su iš kambarių temperatūrą kontroliuoti galimybę.
  7. Grindinis šildymas kai kuriuose kambariuose - geras priedas prie pagrindinio sistemą.

Internetinė vaizdo apie šildymo privačius namus

Šildymo sistema iš privataus namo savo rankomis

Trūkumai vamzdžio šildymo kontūras

Vienvamzdė šildymo sistema yra aktyviai naudojama pramoniniu mastu gyvenamųjų ir visuomeninių pastatų statybos. Statybininkai, tikriausiai, visiškai pastatytas paprastą montavimą ir rentabilus požiūriu reikšmingo vartojimo, todėl šios sistemos trūkumai išsisklaido į foną. Bet čia ne privataus statyba "minusus" vieno vamzdžio sistemoje ir žinoti ir atsižvelgti į poreikį, nes jie yra gana reikšmingas.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.