Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Šlifavimo betono sienas

Šlifavimo sienų ir lubų

Su pastatų per jų apdailos, renovacijos ar restauracijos statybos dažnai reikia šlifuoti sienas ir lubas. Dažniausiai tuomet, kai yra šlifavimo betono sienos, kolonos ir lubos poreikis, yra būtina pašalinti monolito sąnarius. Faktas kad forma plokštės įdiegta prieš pilant iš monolito ne visada puikiai vienas greta kito, tarp jų tarpas ne visada toje pačioje plokštumoje, bet tai nėra blogiausia. Per liejimo klojinius deformuojasi ir pastumia betono pilamas, ji sukelia spaudimą į klojinius su didele jėga. Po išmontavimo klojinius, visi šie veiksniai pasireiškia Žuvo, koridorius, laiptus forma, ir visi nereikalingų išsikišimų rūšių dažniausiai lieka perteklius grūdinto betono. Efektyviausias būdas pašalinti šias sąaugos ir siūles į monolito yra šlifavimo.

Šlifavimo betono sienas

Šlifavimo (šlifavimo) betoninių grindų ir grindų

Šlifavimo betoninių grindų, jis leidžia jums suderinti betoninių grindų paviršių ir suteikti jai reikalingą šiurkštumas už paraiškos įvairių apsauginių ir dekoratyvinių dangų paviršiaus. Be to, poliruotas betoninių grindų - tai yra idealus pagrindas grindų dangos, pavyzdžiui, plytelių, parketo arba laminatu.

1 etapas - pradinis šlifavimo

Įdėti metalinį diską arba švitrinis popierius su grūdelių dydžio nuo 30 iki 60 ir pradėti grandymo betoninių grindų. Nėra bloga idėja, padalinti grindis į keletą sričių. Padaryti vieną perdavimą apie kiekvieną. Pradėti antrą perdavimo priešinga kryptimi, juda nuorodą į šonus, siekiant užtikrinti vienodumą poliravimo. Kiekviena perdavimas turėtų iš dalies sutampa gretimą plotas apie pusę jos pločio.

Šlifavimo betono sienas

Šlifavimo betono. Šlifavimo betono grindų. Šlifavimo betono. Apdorojimo betoninių grindų.

Prieš taikant dažai, jūs turite įsitikinti, kad betono paviršius yra plokščias. Prieš taikant impregnavimas, dulkių surinktuvai, perdirbimo lakai ar dažai nusprendė padaryti poliravimo betono grindys. Kompetentinga požiūris gali suteikti saugų sukibimą betono su polimerine danga. Laikantis tam tikrų žingsnių, jūs galite lengvai praleisti poliravimo betono grindis patys.

Šlifavimo betono sienas

Šlifavimo ir poliravimo iš granito


Predotvratit topsheet akmens sunaikinimą ir dažymo pagal išsilieję skysčiai (sulčių, vyno, kraujo), gali būti minkšta šluoste ar kempine, pamirkyta vandeniu. Bet kuriuo atveju, siekiant išvengti žalos akmens apdaila, negali būti naudojamas abrazyvines valymo priemones, ypač priekinio stiklo valytuvus, actas ar kitų šarminių formuluotes. Atminkite, kad galite naudoti minkštą, neutralias ir geresnių chemikalų kasdien grindų valymui.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.