Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

betono sienos pildymo technologija

betono sienos pildymo technologija

Statybos monolitinis Sienos: charakteristikas, liejimo technologija

Jei pilant sienų su nuolatinių klojinių - santykinai aiškiais, iš monolitinės sienų konstrukcija su nuimamu klojinių gali būti atliekamas trimis skirtingais būdais, skirtingų išorinio sluoksnio prietaiso. Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų straipsnyje technologijas.

betono sienos pildymo technologija

Montavimas monolitinės sienos su išimamu klojinių

Naudojamas ištisinės sienos nuimamas klojinių pagaminti daugiausia iš metalo arba medienos ir yra komanda statybos. Metalo klojinių surenkamas vaizdas (konstruktorius) skydai. Daugiau populiarus mediniai klojiniai, ji glaudžiai suvirinimo pagaminti iš lentų ir faneros tiesiogiai statybvietėje. Šis klojinių tipas gali būti pakartotinai.

betono sienos pildymo technologija

Gamybos medienos elementų savo rankomis

Medinės lentos storį parinktas nuo 25 iki 50 mm. Plotis yra ne kritinė, bet platesnė lenta, tuo labiau tikėtina, įtrūkimų. Taigi, tai geriausia pasirinkti lentos plotį 200-300 mm. Skydai slydimo plokštėse reikalingų betonavimo aukščio. Šiuo tikslu, lentos, kurios lentos prikaltas. Šiuo atveju, iškabos turi būti ant klojinių išorėje, o nagai yra įstumiamas į lentas, kad jų kepurės buvo viduje klojinius. Lentos turi būti įrengtas stora galus kiek įmanoma. Jei yra tarpai tarp 1 ir 5 mm, jie turi būti zatrambovat gniūžtės. Jei įtrūkimų didesni tada važiuoti geležinkelių reikiamo dydžio.

betono sienos pildymo technologija

Pastatyti pirmame aukšte su savo rankas

Pirmas aukštas - dalinai arba visiškai palaidotas žemiau pažemio pastato aukšte. Rūsyje paprastai yra įrengta namų apyvokos kambarys ar garaže, tačiau kai kurie projektai apima rūsyje pirtis, sauna įrenginį ar net sporto salę su baseinu. Dėl namų, pastatytų ant mažų žemės sklypų ar ant šlaitų, pirmame aukšte yra tiesiog nepakeičiamas - jis gali gerokai padidinti neišplečiant vystymosi srityje naudingo ploto pastato.

betono sienos pildymo technologija

Aukštybinių pastatų namai: privalumai ir trūkumai

Statybos monolitinis technologija pagamintas visiškai statybvietėje pilant betoną į klojinius. Yra privalumus ir trūkumus, nes šios funkcijos iš šios technologijos.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.