Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Iš gelžbetonio plokštės storis

Iš gelžbetonio plokštės storis

Chastorebristoe gelžbetonio lubas

Chastorebristoe gelžbetonio viršutinę ribą - šio sąlyčio šviesos tipą, kaip laikanti konstrukcija, kuri naudoja konkrečių sijos, taip pat, kaip ir užpildyti mezhbalochnogo - briaunoti tuščiavidurius blokus.

Nustatymas norimo storio monolitinės plokštės.

Dėl plokščių elementų išlinksta dešimtmečių patirtį taikymo gelžbetoninių konstrukcijų, empiriškai nustatė vertė storio santykis trukmę. Dėl plokščių, tai 1/30. Tai yra, kai span 6m optimalus storis bus 200mm už 4.5mm - 150mm.

gelžbetoniniai grindys

toks iš dalies sutapti Jis turi daug vertingų savybių, vyriausiasis tarp kurių yra didelis tvirtumas, patvarumas ir atsparumas liepsnos. Struktūrinių elementų dizainas Surenkamieji betono plokštės Jums turi stengtis integruoti juos sumažinant surinkimo etapų skaičių ir žaisti-draugais.

Iš gelžbetonio plokštės storis

Skaičiavimo pavyzdys kvadratinių monolitinis betono plokštė journalled kontūrą.

suteikta:

1. siena iš plytų kietų plytų 510 mm storio, kad sudarytų uždarą erdvę su 5x5 m matmenų, sienos bus pastatyti monolitinis sustiprintą betono plokštę, guolio plotis paviršiai 250 mm. Tokiu būdu per visą dydį plokštės 5.5h5.5 m. Apskaičiuoti atramų L1 = L2 = 5 m.

Iš gelžbetonio plokštės storis

Stiprinančios monolitinės plokštės su savo rankas

Priėmimo stiprinimas yra visur beveik visose srityse statybos. Su jos naudojimu padaryti veiksmus laiptai, veranda, pagaminti iš betono, kietų plokščių grindims. Sutvirtinimo esmė yra organinių junginių iš skirtingų medžiagų į vieną vienetą. Pavyzdžiui, armatūra ir betonu. Betono turi iš prigimties labai didelio stiprumo, bet per trapūs lūžis. Metalo dalis montavimo, elastinga. Todėl šių dviejų medžiagų derinys sukuria tam tikrą sinergiją, t.y. konkrečių savybių daug geriau ir daugiau naudingų savybių betono ar metalo vien. Gelžbetonio atlaikyti tokias vibracijas ir virpesius, kurie niekada imtis normalų betono. Pagal savo esme, armatūra veikia kaip tam tikrų straipsnių betono skeletas, nes be jo, jis būtų tiesiog sutrupėjo į gabalus pirmo krūvio.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.