Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Izoliacija rūsyje kaina poliuretano putų

* * *

Šiluminis laidumas poliuretano puta.



* * *

NUSTATYMAS Aukšto slėgio.

Mes naudojame tik aukštos slėgio nustatymas Reaktoriaus El-XP2 (JAV) purškimo poliuretano ir Polyurea skaitmeniniu būdu kontroliuojamos karštį ir slėgį su elektroninio valdymo bloko.

Izoliacija rūsyje kaina poliuretano putų

Pagrindiniai trūkumai poliuretano puta.

Ši medžiaga turi būti apsaugota nuo tiesioginių saulės spindulių, nes kitaip jis pradeda skaidyti struktūrą. Apsauga suteikiama įprastu tapyba. Operacija gali būti atliekamas esant nuo 0 iki 40 laipsnių temperatūroje. Dirbant stipri vėjo, ir taip pat dėl ​​mažo skersmens vamzdžių įvyksta didelį kiekį medžiagos. Jei stiprus purškalas gali sugadinti turtą, esantį netoli darbo vietoje.

Kas yra poliuretano?

Pagrindinis komponentas poliuretano - apie 90% - tai oras. Oro burbuliukai poliuretano putų, suformuoto poliizocianato reakcijos ir skystos agregatinės būsenos poliolio. Nuo 1 tonai pagamintų komponentų 20 m3 tankio 50 kg / m3 izoliacija. Poliuretano putos yra taikomas pastato sienos nupurškiama. Putos išsiplečia taikymo metu ir suformuoja stiprią monolitinis sluoksnis, teikiant kambarėlis tinka ir izoliacija žymiai sumažinti skverbimosi į kambario orą srautus. Tai puikus šiluminės izoliacijos bet kurį iš paviršių, nepriklausomai nuo konfigūracijos tipo ir nereikalauja tvirtinimo detalės. Be to, poliuretano putos - vienas iš labiausiai prieinamų medžiagų šiluminės izoliacijos išorinių sienų ir pastatų fasadams, todėl yra labai populiarus ne tik Samara, Togliatti, Novokuibyshevsk, bet ir visoje Rusijoje.

Izoliacija rūsyje kaina poliuretano putų

Pašildyti naudojant poliuretano putų purškimo

Iš naujos kartos šildytuvas – putų poliuretano, kuris padeda sumažinti šildymo išlaidas iki 50%. Izoliacija poliuretano putų nupurškiami šilumą izoliacinių putų ant bet kokio paviršiaus viduje ir pastato išorėje. Po purškimo putų, ji plečiasi ir įsiskverbia į visas poras ir kreko sienas, sukurti uniformą, stora danga.

Izoliacija rūsyje kaina poliuretano putų

Išskyrimas paviršiaus ir požeminių pastatų dalys

Produktai, pagaminti iš putų mažas šilumos laidumas, atsparumas vandeniui, todėl tarnauja kaip puikus šilumos izoliacija pagrindo ir pamatų sienų. Jie neturi pūti, gali atlaikyti šarminių medžiagų ir dirvožemio rūgščių veiksmų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.