Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kita apie daugiaaukštis pastato sienelių storis

Kita apie daugiaaukštis pastato sienelių storis

Iš vidaus sienos iš namų Sienelių storis

Vidaus sienų taip pat yra dviejų rūšių, visų pirma, tai yra laikančiosios sienos, ant kurios stovi visą struktūrą namas, gerai, ir, antra, kad vidinės pertvaros, kuri tarnauja tik atskirame rajone namo ar buto kambaryje.

Kita apie daugiaaukštis pastato sienelių storis

Vidiniai išorės sienos

Vidinės sienos paprastai nustatyta iš kietų plytų. Tokių sienų plotis yra paprastai 25 centimetrų. Tokiu būdu, kaip yra naudojamas paramos ramsčių, kurios turi šoninis ilgis yra 38 centimetrų. Kai jis ateina į prieplaukas, sienelių storis turi būti toks pats, tačiau stulpeliai turi turėti pusę su 51 centimetrų ilgio. Tuo atveju, molų ir kolonos patys yra didelis krūvis, jis leido jiems stiprinimą. Ji naudoja plieno armatūros su skersinėje skerspjūvio 3-6 milimetrų.

Kita apie daugiaaukštis pastato sienelių storis

Būdai, skirti nustatyti laikančiosios sienos

Lengviausias ir pats tiksliausias būdas nustatyti apkrovas laikančios sienos yra konstruktyvus planas namuose, kurie saugomi kapitalo statybos valdymas. Yra techninio paso butai, kurie yra prieinami visiems butų savininkams, tačiau ji gali suprasti tik tie, kurie žino, kaip skaityti statybos brėžinius. Jei negalite gauti planą, guolio sieną galima pabandyti nustatyti, per savo storį ir vietą.

Kita apie daugiaaukštis pastato sienelių storis

Būdų pagerinti šilumos inžinerijos ir mūrinių konstrukcijų izoliacija

• padidėjęs storis plytų sienos, mūro guolis struktūros "du plytos." Tipiški matmenys elementų leidžia dizaino su 51 cm su siūlę storis storis. • nuo plytų sienų konstrukcija iš vidaus su oro maišelį. Vadinamasis technologijų kolodtsevatoy mūro, sudarytas iš dviejų plytų sienos vienoje ir tuščią erdvę tarp jų. Ji užpildo statybinių sienų keramzitbetonio, organinė izoliacijos, polistireno, šlako, lengvos betono mišinių proceso. Dėl to, kad ertmės struktūros buvimo yra Mažesnis svoris ir didesnis izoliacija.

Kita apie daugiaaukštis pastato sienelių storis

Planavimo darbą.


Planavimo darbas yra atliekamas po paruošimo. Šiuo metu su visais statybvietėje yra sumažinti armens sluoksnio storis 20 cm. Gruntas buddozerom perėjo į vieną pusę svetainėje ir saugomi krūvos iki darbo, po kurio jis bus naudojamas kraštovaizdžio pabaigoje.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.