Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Palėpėje viduje papuošti

Palėpėje viduje papuošti

lubų apdaila, kuri yra mansarda

Siekiant tinkamai atlikti grindų palėpėje, reikalauti, kad garso izoliacijos sluoksniu viduje sutapimu steigimą. bet akustinė medžiaga gali būti naudojama šiam tikslui. Neblogai susidoroja su šia užduotimi mineraline vata. Čiužiniai nuo jo yra nustatyta tarp sijų, nepamirštant anksčiau paskirstyti ant jų plėvelę. Mineralinę vatą, storis gali būti tarp 5 ir 10 cm. Na tinka keramzìta, arba granuliuoto Penoizol polistireno trupiniai. Šios priemonės kartu su izoliuotu aukšte mansarda.

Palėpėje viduje papuošti

Mes su mansarda apdaila

Žinoma, užbaigti ir apšiltinti mansarda turėtų būti atsižvelgiant į tai, kad ateityje jūs ketinate naudoti šį kambarį. Dažniausia - įsikurti palėpėje kambarį: vaikų darželio arba miegamasis. Tačiau išimtys čia ir ten.

Palėpėje viduje papuošti

Funkcijos Vidaus apdailos palėpėje

Interjero apdailos palėpėje yra pagamintas iš medienos arba iš gipso. Medžio apdaila yra labai populiarus dėl tokių patalpų, naudojant medieną galima pasiekti labai gražus ir išskirtinį išvaizdą. Gipskartonio apdailos mažiau populiarus palėpėje. Įdiegus gipsokaton tapetai arba dažytos su latekso kraskoy.Takzhe palėpėje galima suskirstyti į dvi ar daugiau kambarių, priklausomai nuo ilgio, su papildomais pertvaros pagalba, kuri bus patogiau naudoti šį kambarį. Įrengimas built-in spintos, kurios įvairovė dizaino ir sutaupyti vietos.

Palėpėje viduje papuošti

Kaip papuošti palėpėje viduje parinkčių

Norėdami konvertuoti palėpėje į jaukų kambarį atsipalaiduoti, būtina papuošti gražus ir praktiškas, taip pat nuspręsti, kaip įrengti palėpę. Kaip rezultatas, kambarys gali būti laikomas miegamasis, biuras, poilsio kambarys su biliardo stalu, namų kinas, ar net vaikams.

Palėpėje viduje papuošti

Iš palėpėje statybos vonioje

Statyba aukšte po stogu gali būti atliekamas vienu metu su pirčių apskritai, kai projektas yra pagrįstas šio išdėstymo statybos, realu baigti palėpėje virš esamų namų, ir gali būti konvertuojamos į gyvenamojo ploto palėpėje.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.