Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Aparatai, kurie veikia stogo plokštuma

Aparatai, kurie veikia stogo plokštuma

Skirtingų tipų plokščių stogų aparatai

Klasikinės ar kaip jie vadinami tradiciniai stogai susideda iš betoninio pagrindo, ant kurio gulėjo garų barjerą. Ji yra skirta apsaugoti nuo drėgmės izoliacija, kuri gali prasiskverbti iš patalpų viduje. Garų barjeras pagaminti naudojant stiklo pluoštu armuoto bitumo-polimero membranos arba su specialiu drėgmės garų nepraleidžiančios plevelės. Nustatyti garų barjerą taip, kad ant stogo su briauna vertikaliai išaugo iki izoliacijos aukščio. Ant garų barjero kamino 1 - 2 sluoksniai izoliacija, kuris yra padengtas nuo bituminių kilimo paviršiumi medžiagos.

Aparatai, kurie veikia stogo plokštuma

Sunkumą sluoksnis plokščias stogas

Pagal SNP, kai montavimo plokščią stogo konstrukciją yra būtina numatyti gradientą 1-4 °. Šis plokštiems stogams dizaino, kad būtų išvengta vandens kaupimąsi ant dangos paviršiaus. Hidroizoliavimo yra pavojingas ne tik ilgą stovinčio vandens tam tikrose srityse. Stiprus deformacijos ir sunaikinimas išorinio apvalkalo, dengiančio stogo susideda iš daugybės kartojimo užšaldymo ir atšildymo proceso sukaupta drėgmės pasekmė. Įvairios medžiagos gali būti naudojamas sunkumą sluoksnio stogo. Pasirinkimas priklauso nuo jų specifikacijas ir surinkimo funkcijomis.

Aparatai, kurie veikia stogo plokštuma

Medžiagos plokštiems stogams ir eksploatuojamos naujausius technologinius metodus

Stogų medžiagos kartu su šiuolaikinėmis technologijomis, kurios naudojamos plokščiųjų stogų naudojamų statybos, paspartinti ir palengvinti jų prietaisą, padidinti jėgą, padidinti Tarnavimo stogo užtikrinti veikimą.

Aparatai, kurie veikia stogo plokštuma

Savybės ir galimybės aprūpinti valdomas stogas

Įrengti savo namus, savininkai kartu su dizainerių ir statybininkai paprastai padaryti sprendimą panaudoti visas įmanomas sritis ir privačiame name paviršių. Vienas variantas racionalaus naudojimo srityje yra plokščias stogas.

Aparatai, kurie veikia stogo plokštuma

Valdomas stogas Sočyje

Ši stogo konstrukcija sugeba jokios papildomos užsienio skonio, žymiai pagerinti išvaizdą ir dizainą suteikti poilsį. Valdomas stogas naudojamas dekoravimo poilsiui ar gėlių šiltnamiuose baseinas, nedidelis sodas ir žaliąsias zonas. Dideliuose pastatuose galima ant automobilių stovėjimo aikštelė, Mielieji partneriai, teniso kortai ir vaikų žaidimo aikštelės. Toks sutapimas gali būti tiek virš žemės ir tame pačiame lygyje su juo (požeminių garažų, parduotuvių, ir D. pan.).

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.