Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

D laminato įstrižai, privalumus ir trūkumus

D laminato įstrižai, privalumus ir trūkumus

Privalumai ir trūkumai įstrižainės klojimas

Privalumai ir trūkumai laminato klojimo įstrižai sumaišyti. Mes negalime pasakyti, kad privalumai nusveria trūkumus, ir atvirkščiai. Nepaneigiamas privalumas šio įrengimo būdas: neįprastos konstrukcijos ir gebėjimas zonos erdvę.

D laminato įstrižai, privalumus ir trūkumus

Įstrižainė montavimas - jos perspektyvas.

Prieš pradedant išsamiai nagrinėti technologija, reikia pažymėti, kad ši technologija yra ne tik vaizdas, bet ir darbo tipo padaryta. Su šiuo krovimas metodą ir tinkamai nuskintos kampe krovimas, laužas ar atliekos gauti mažiau.

D laminato įstrižai, privalumus ir trūkumus

Technologijos įstrižainės klojimas

Norėdami nustatyti laminato turėtų būti toli kampe - prie lango. Pakreipiant lentos parenkami individualiai - optimaliai nuo 30 iki 45 laipsnių. Siekiant išsaugoti medžiagą, galite pradėti diegti nuo kambario centre, už tai čia būtina ištempti virvę, atlieka sienos vaidmenį. Plyteles daroma kairėje ir dešinėje pusėje centre, naudojant likusius segmentus lentas. montavimo laminatas metu prisijungia prie spynos gretas. Siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir patikimumą grindys, lentos siūlės nesutaptų, yra kažkur 20-30 cm vienas nuo kito.

D laminato įstrižai, privalumus ir trūkumus

Laminavimas pagal Europos standartus

Plokščių iš geriausių Europos gamintojų pagrindas yra atsparus vandeniui plokštės HDF. Tai suspaustas aukštoje temperatūroje frakcija melkodespersionnaya medienos tankius nuo 800 iki 1200 kilogramų kubiniam metrui.

D laminato įstrižai, privalumus ir trūkumus

Laminato klojimo kryptis

Iš nepriklausomo laminato grindys, nieko rekomendacijų rengėjai, bet "pageidautina, kad būtų nustatyti sluoksniuotą medžiagą per lango kryptimi" iš esmės nėra paminėti. Oh yeah, "gali būti įtraukti laminato lentos lygiagrečiai prie sienos, ir gali būti bent iš 45 laipsnių kampu", Pabandykime išsiaiškinti, kaip patys nuspręsti, kuria kryptimi įdėti laminato grindys bute.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.