Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

D linoleumą ant pagrindo

D linoleumą ant pagrindo

Kas yra linoleumo substratas ir kodėl jis reikalingas

parama – speciali medžiaga, pagaminta iš natūralių pluoštų arba iš natūraliai pasitaikanti žaliavą, dėl kurios tarnauja kaip tarp pagrindo ir pati grindų tarpsluoksnis. Ji taip pat naudojama klojant laminato.

D linoleumą ant pagrindo

Savaime išsilyginantis išlyginimo paviršius su mišiniui, sudarytam iš

Po lygintuvu, nedideli pažeidimai gali būti suformuotas ant paviršiaus. Jų korekcijos tikslingumas priklauso nuo linoleumo savybių. Storio minkštas elastingas arba linoleumo bazė substratas gali kompensuoti mažų pažeidimų grindų. Bet jeigu jūs nuspręsite pakloti ploną linoleumą be pagrindo, jūs negalite padaryti be kruopštaus grindų lyginimui.

kurios pagrindas yra nebūtina įdėti linoleumą

Kai nuspręsite įdėti pagal substrato Linoleumas, MDF, MDP arba OSB. Tai ne visai teisingas sprendimas. Taip, jie suteikia izoliaciją, bet garsas iš šių substratų yra garsiai ir dirgina stiprus. Taigi jūs turite medienos krosnys substratą papildomai sukrauti vieną padėklą jau džiuto, veltinio arba kamštinės, bet kodėl tai padaryti, jei jie gali būti iš karto ant betoninių grindų ir medienos.

D linoleumą ant pagrindo

įvairių substratų

Taigi, kad galite ištaisyti, nuspręsti, kas yra geriausia, tarp visų substratų veislių pagal linoleumas, jūs turite žinoti, kad jie yra kelios, o kiekviena turi pliusų ir minusų skaičių. Tarp labiausiai tinka šiuolaikinių butų ir namų rūšių medžiagų specialistų dėmesį į šiuos:

D linoleumą ant pagrindo

Ar man reikia substratą pagal linoleumas ant betoninių grindų?

Jei planuojate kloti linoleumą ant betoninio pagrindo pagrindo pagal tokią aprėptį nebūtinai įdėti. Tiesiog suderinti juodgrindžių naudojant savaime išsilyginantis junginių ar tradicinius ryšius ir suteikti jai iki galo išdžiūti. Klasikinė lygintuvą džiūsta ir sukietėja mažiausiai mėnesį, o žemoje temperatūroje, didelė drėgmė ir prasta ventiliacija - daug ilgiau.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.