Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Vištos linoleumo faneros

Vištos linoleumo faneros

Technologijos d linoleumo faneros: parengiamasis darbas

Faneros paklotai prie medinio nešikliu visiškai prilyginant. Jei ne, ir nustatyti linoleumą ant nelygaus grindų, tada netrukus jis bus savo formą ir tapti pernelyg šiurkšti. Kaip rezultatas, nebus estetiškai patraukli danga.

Vištos linoleumo faneros

Ant klijų naudojimo

Linoleumas Diegimas procedūra nenumato privalomo aprėpties pridedant prie grindų. Atsižvelgiant į mažesnio dydžio kambario atveju, kai naudojamas putų medžiagos pagrindu linoleumas niekada negali būti klijuojami arba pakimba ant dvipusio lipnia juosta.

Vištos linoleumo faneros

operacija

Nupjaukite fanerą ant grindų dydžio. Būtų teisinga, kad juos supjaustyti pirmoji į lygias kvadratų. Taigi tai bus lengviau juos stiliaus, ir, kad jums bus suteikti reikiamą kiekį slopinimo sąnarius tarp jų. mažesnis lapas bus deformuoti mažiau nei didžiausia.

Teigiamas kokybės medžiagos

Linoleumas visada patiko populiarumą kaip viršutinis sluoksnis su bet bazinių grindys. Tai - iš daugelio privalumų, kad per kitų medžiagų pasekmė. Teigiamas savybes linoleumo gali būti saugiai priskirti šias savybes: ilgaamžiškumą ir lankstumą, atsparumą vandeniui ir ilgaamžiškumą, spalvų ir raštų, lengvumas ir greitis, kuriuo, kuri gali būti padaryta nepriklausomai įvairovė, nereikia skambinti ir darbo specialistai mokėjimas, ir, žinoma, už prieinamą kainą, kuri yra daugeliui yra lemiamas veiksnys renkantis.

Vištos linoleumo faneros

fanera

Vištos linoleumo faneros - populiariausias pasirinkimas, kai kalbama apie medinių pagrindų. Faneros, pritvirtintas prie grindų su varžtais medienos. Montuojant faneros turėtų būti atsargūs, kad tose vietose, kur, atsirado ne iš faneros viena su kita sankryža skirtumai. Faktas yra tai, kad staigus kritimas plokštumoje ne mažiau kaip 1 mm gali sukelti žalos linoleumas. Siekiant išvengti skirtumų, būtinai siūlės - jis turi vykti ant lygaus paviršiaus ir arti prisiglausti varžtais prie pagrindinio aukšte. Atstumas tarp varžtų laikosi ne daugiau kaip 30 cm. Fanera kuriuo medžiaga atsiranda tradiciniu būdu.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Garažo matmenys 2 automobiliams ilgio

Minimalus įmanoma dydis garaže - kilęs iš mašinų parametrų Prieš garažo statybai reikia žinoti jūsų automobilio dydį, o tada kruopščiai galvoti apie galimą mašinos kaita. Jei pakeisite transporto, esate nesiruošia artimiausiu metu, imtis savo automobilio dydį, pridėti 1 metrą į kiekvieną pusę, taip pat, plius dar dvi kojas tarp dviejų automobilių. Ūgis vymeryat reikia komforto asmeniui. Tai yra apie 2,5-2,7 metrų. Bet jūs galite padaryti garažą pirmiau, organizuojant lubų patogios lentynos. Optimalus dydis garaže Planavimo už bet kokio objekto statybai, nepriklausomai nuo jo sudėtingumo, būtina iš anksto nustatyti visus savo pagrindinius parametrus: funkciniai matmenys, naudingasis plotas, tipo pamatai (ir reikia), medžiagos, iš kurių bus pastatytas objektas ir tt

Poliuretano putos skardinėse kainą

Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) pateikiami aerozolių taroje Vieno komponento poliuretano sistema Purškiamas Polinor (Polynor) ateina aerozolių taroje. Vienas Aerozolinė tara su putų sistemos purškimo 1 m2 šilumą izoliuojančių poliuretano putų dangos storis 40-50 mm. Už darbą, kurį reikia ginklą montavimas, tiekiamus į kiekvieną cilindrą yra specialus antgalis šautuvu. Kompresorius nėra reikalingas!   Purškiama poliuretano izoliacija POLYNOR® priklauso naujai klasei medžiagų už šilumos ir garso izoliacija. Jis ekologiškas, patikimas, įperkamas ir labai paprasta naudoti - su Polynor pagalba gali dirbti pačius sunkiausius vietas ir sritis sudėtingos formos. Patogus įpakavimas balionuose leidžia pirkti tik tiek, kiek izoliacija, kaip jums reikia dirbti.

Kaip dažyti plytų sieną namo viduje

Dažai plytų siena Pateikti į rinką dažų medžiaga suskirstyta pagal paskirtį: už fasado, interjero darbų, yra padalinta ir veiklos sąlygos (vandens atsparus, karščiui atsparūs produktai). Reikėtų pažymėti, kad dėl išorinio naudojimo dažai gali būti naudojami pastato viduje sienos, bet interjero dažai netinka fasado. paviršiaus paruošimas Yra žinoma, kad bet koks paviršius patikrinti savo specialius reikalavimus. Ir iš plytų sieną atveju, jūs ketinate dažyti, būtina pasirūpinti, kad mūro buvo nuvalytas nuo druskos apnašų pelėsių užteršimo. Kaip dažyti plytų sieną - procesas Apdailos mūro uždaras volas yra pagamintas su 2 cm poliaus, ar šepečių ilgio su standus šerių 1-2 mm.